Archief: april 2008

Snowboard talent gezocht!

Snowboard Holland, de bond voor snowboarders is op zoek naar nieuw Nederlands talent. Woon je in Nederland, ben jij goed op de onderdelen slopestyle, halfpipe of big air, heb jij ambitie om in de nationale selectie te komen en ben jij geboren in de jaren 1991 t/m 1996? Kom dan zaterdag 17 mei naar de selectiedag van het Snowboard Holland Rookie Team, in het SnowWorld Zoetermeer.

Ze zeggen dat ie in juli opengaat: SnowBase Terneuzen

Diverse malen hebben we al logjes geplaatst over de opening van de nieuwe sneeuwhal in Terneuzen. Echt voorspoedig gaat het allemaal niet. Het was zelfs onzeker of ie wel ooit echt open zou gaan. Ook de communicatie verliep niet echt voorspoedig. Directeur Judith Dingemanse heeft op dit logje gereageerd door te zeggen dat de hal sinds 7 april gevuld wordt met sneeuw en defintief op 1 juli open gaat….

Terugblik op wintersportseizoen: april 2008

Het
wintersport seizoen 2007-2008 is vrijwel ten einde. Hoewel er op veel plekken nog veel sneeuw ligt is het seizoen voor de meesten nu toch echt voorbij. Wil je toch nog even terugblikken op het
afgelopen seizoen? Wij doen met je mee! Per maand de hoogtepunten van
dit blog voor jou overzichtelijk op een rijtje gezet. In dit bericht de
maand april 2008.

Deze gebieden zijn nu nog open!

Het sneeuwt nog volop in de wintersportgebieden. Helaas zijn veel gebieden toch al gesloten. Maar kriebelt het nog steeds en wil je toch nog even een paar dagen op de lange latten staan? We hebben een lijstje waar je nu nog terecht kunt voor een paar afsluitende dagen.

Go Apres Ski Ahoy’

Vorig weekend vond het Go Apres Ski feest in Ahoy' Rotterdam plaats. Artiesten als Gerard Joling, Wolter Kroes, Starkoo en De Lawine Boys ontbraken vanzelfsprekend niet. Zelf kon ik er helaas niet bij zijn, vanwege mijn bezoek aan Solden. Maar via de filmpjes en foto's weet ik wat ik gemist heb

Rust in de Alpen

Het skiseizoen is grotendeels afgelopen maar de sneeuw trekt er zich weinig van aan. Vrijwel dagelijks heeft het de afgelopen week gesneeuwd en hoewel een deel daarvan overdag weer wegsmelt ligt er vanaf zo'n 1000m op veel plaatsen nog een flink pak.