Archief: juli 2008

IJshotelletje boeken?

Het intrigeert me nog altijd mateloos: slapen in een ijshotel. Koukleum als ik ben lijkt het me berekoud om te moeten slapen in een bed van ijs. En hoe moet dat dan als je 's nachts naar het toilet moet? Brrr….Maar omdat het me zo intrigeert blijf ik geinteresseerd in het fenomeen. Op deze site hebben ze een hele hoop ijshotels bijelkaar gebracht. En je kunt ze nog boeken ook .

Spring dan als je durft!

Je hebt 'm vast wel eens ergens zien liggen op de piste: zo'n groot opblaasbaar kussen waar je veilig (en zacht?) op kunt landen. Ik heb 't nog nooit gedurf, maar jij wellicht wel. Pak je kans want je kunt in de weekenden tot en met 31 augustus terecht in SnowWorld Zoetermeer want dan ligt er een airbag. Als je op piste bent kun je er gratis op springen. Het enige wat verplicht is, is een helm. Lijkt me logisch. Als je gaat, stuur dan eens een fotootje naar ons op!

Meer keuze voor wintersport bij Peter Langhout

Het is begin juli en normaal gesproken zou ik buiten op het terras met een roseetje moeten zitten, maar de regen komt werkelijk met bakken uit de lucht vallen. Je zou zomaar gaan denken aan de winter…Dat is niet eens zo'n gek idee, want de touroperators maken hun aanbod bekend. Zo breidt Peter Langhout z'n aanbod uit naar 200 bestemmingen en heb je de keuze uit maar liefst 1400 accommodaties in 8 Europese landen.