Archief: april 2009

Warsteiner Snow Show 2009 – Winnaar

Na het succes van vorig jaar vond maandag in Ischgl de finale van de Warsteiner Snow Show 2009 plaats. Hierbij ging het erom wie de mooiste winterclip van een paar minuten heeft ingestuurd. Hoofdprijs: een Suzuki Grand Vitara! Het niveau van de clips lag dit jaar stukken hoger dan vorig jaar! Hieronder de winnaar.

Oostenrijk Tevreden over Winterseizoen

Het aantal Nederlandse wintersporters dat in het seizoen 2008/2009 Oostenrijk bezocht zal waarschijnlijk iets boven dat van het voorgaande seizoen liggen. Dat verwacht marketing manager Thiebout van den Bergh van het oostenrijks Toeristenburo in Amsterdam op basis van de meest recente cijfers.

Live vanuit de Alpen: Arno en Jessica/ Le Grand Massif

In de laatste week van maart stond de eerste AlpAdventures freeride trip op de winterkalender. De vaste klanten van de Amsterdamse boardshop the Oldman en het Zeeuwse Uncle[S] waren te gast in het AlpAdventures chalet in Samoëns. Een comfortabel chalet met een groot terras, een jacuzzi een hele dikke flatscreen en natuurlijk de relaxte AlpAdventures half-pension verzorging. In het vooruitzicht stonden meerdere dagen op pad met een lokale off-piste gids voor de betere poederafdalingen in het Grand Massif. Lees meer over de poedertiming en een lekkere jacuzzi!