De donkere dagen voor…

Tsjonge, wat is het ongelofelijk donker deze dagen… Het is koud in huis, ik zit met dikke sokken (skisokken!) achter mijn laptop, alle lichten moeten aan (het is midden op de dag!), gisteravond op het journaal waren er alweer beelden van witte weilanden door dikke hagelstenen – en is er weer sneeuw gevallen in de alpen!

Hoewel we de zomer definitief hebben moeten afschrijven, kunnen we alweer uitkijken naar een mooie winter. Vooruit, liever hadden we een ECHTE zomer gehad maar als het dan zo moet zijn: op naar die winter!

En omdat tussen de zomer en de winter nou eenmaal de herfst zit, hierbij wat mooie plaatjes, gevonden op weerfotos.nl (aanrader!!) die laten zien dat dit jaargetijde toch een heel mooie overgang kan zijn!!

Mooi he!

Kom maar op. Die paar maandjes tot we die verse berglucht kunnen opsnuiven overleven we wel!

 

 

Lees ook:Best places to go…
Lees ook:Zomerskiën: deze gletschers zijn WEL open!
Lees ook:Après ski in de zomer
Lees ook:Pantoffels of skischoenen?
Lees ook:Trouwen in het wit

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.