Fotograaf van “Skiër met Blote Kont” Brandt Zijn Gat

Dat er in Vail (Colorado) “buitengewone” en “uitzonderlijke” dingen gebeuren, bleek op vrijdag 3 januari wel! Toen kwam een skiër met blote billen aan een stoeltjeslift te hangen. Naar nu blijkt, heeft de fotograaf van de ondertussen beruchte foto’s hiermee wel zijn gat gebrand. Dit moet je zien!

Het zal je maar gebeuren!
In Vail gebeurde dit buitengewoon uitzonderlijke verhaal: Een 48-jarige skiër stapte, samen met een kind, in een stoeltjeslift. Het stoeltje bleek echter niet neergeklapt en dit resulteerde erin dat de man door de stoel heen gleed. Gelukkig bleef hij wel aan één van zijn ski’s hangen en viel hij niet de diepte in. Minder gelukkig was de man echter met het feit dat zijn broek ook bleef hangen. Hierdoor hing de man 7 minuten op de kop met een blote kont aan de skilift! Brrrr…Het hele artikel, plus foto’s, lees je hier (NL) en hier (EN).

Wat zou jij als voorbijganger doen?
Stel je voor, je bent lekker aan het skiën op je vrije dag. Opeens trekt een witte vlek die afsteekt tegen de donkere bomen (flauw, flauw) je aandacht: er bungelt iemand met een blote kont aan een skilift! Toevallig heb je je camera ook nog bij je! Wat zou jij doen? Ik zou in ieder geval net zoals de fotograaf, Marty Odom, gehandeld hebben:

FLITS!!

:
FLITS!!

:
:

Fotograaf brandt zijn gat
En wie zijn gat brandt, moet op de blaren zitten. Helaas voor Marty Odom, was het verspreiden van zijn foto’s namelijk in strijd met zijn arbeidscontract. Hij werkte als “On-Mountain” fotograaf voor Sharpshooters in Vail. Ook al had Marty een vrije dag, en schoot hij de plaatjes met zijn eigen camera, op maandagochtend werd hij toch bij zijn baas op het matje geroepen. Hier kreeg hij te horen dat hij op non-actief gesteld werd. Terwijl Marty naar eigen zeggen dacht dat hij de foto van het jaar maakte, bracht hij zijn werkgever en Vail Resorts in verlegenheid. Marty werkte sinds het begin van het seizoen bij sharpshooters.

Geen spijt
Ook al vinden sommige mensen in Vail het getuigen van slechte smaak, Marty zelf zou het zó weer doen! Volgens Marty vinden de (waarschijnlijk jongere) locals het te gek. Zo wordt Marty al herkent als de fotograaf van die legendarische foto’s en vertelden ze hem dat deze zeker in elke bar in Vail opgehangen zullen worden. Wel moet Marty op zoek naar een nieuwe baan. Dat dit moeilijk zal worden in Vail is een understatement. Vail Resorts ontsloeg dit seizoen namelijk gigantisch veel (seizoens)arbeiders in verband met de financiële crisis. We wensen hem evengoed veel geluk!
:
:

Source: vaildaily.com, thesmokinggun.com, sneeuwverwachting.nl

Lees ook:Oppassen in de Skilift – Jaarlijks 1200 ongelukken!
Lees ook:3 Swatch TTR Snowboard 6-star events afgeblazen!
Lees ook:Chique op de skipiste in Chanel
Lees ook:NL’s glorie in de sneeuw: ICEMAN
Lees ook:Video: een lawine aan beelden

Eén reactie op “Fotograaf van “Skiër met Blote Kont” Brandt Zijn Gat

 1. arno

  Goed verhaal!

  Mooi plaatje voor de nieuwe Levis’s snowboardpants; beter als die achterhaalde paardenprint…

  Zelf heb ik zoiets (net als velen) wel ns gehad met een backpack!

  Arno, http://www.alpadventures.com

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.