I’d rather prefer… the Bahamas?!?

Crans Montana, Bar7 Apres....SKI?!?

Eindelijk weer terug van een heerlijke vakantie en wat was het weer fantastisch! Vooral de eerste week hebben wij enorm kunnen genieten van flinke sneeuwval en (nog) ongeprepareerde pistes, waardoor wij menigmaal tot onze knieën of hoger door de sneeuw gleden. Après-ski was dit kerstseizoen wel heel divers… Je zult misschien denken, wat is dat nu weer voor begeleidende foto? Nou, dat was m nu net, de apres-ski was, hoe zal ik het zeggen… een beetje dubieus?! Na een heerlijke zonnige dag skiën zetelden wij ons neer in Bar7 waar wij een lekker fendannetje (wijntje) bestelden. Binnen een mum van tijd ontstond er nogal wat commotie rondom een klein zwart zeiltje wat de eigenaar pontificaal op het terras had gelegd. Niemand, maar dan ook niemand, mocht dit ‘toneel’ betreden en werd zelfs door enkele medewerkers, lees vrienden van de baas, afgeschermd. Ha, nu komt er wat, dachten we nog. En jawel, binnen een paar minuten stond er ineens een gespierde man uitgedost in een rode pyjamabroek en een rode kroon op zijn hoofd. En toen was er vuur: een vuurspuwer bij -5! Ik wist even niet waar ik was: op de skipiste of de bahama’s?

Het leek veelbelovend toen de vuurspuwer met al die commotie opkwam. Muziek zweemde het afwachtende publiek op en de spuwer begon te dansen. Of, tja, dansen? Een beetje houterig met zijn heupen te draaien en af een toe een jaren 80 stapje naar links. Ondertussen spuwde hij welgeteld 3 a 4 keer vuur en toen… Werd er na een minuut of 2 een buiging gedaan, een handoekje om hem heen geslagen en FOETSIE! Weg was ie… Mensen begonnen verdwaasd te klappen en een schaterlach ontsteeg uit het publiek. Het duurde even voordat ik door had dat wij met enkele anderen zo hard aan het lachen waren… Vermakelijk was het dus wel, maar of het op de goede manier was? Zelfs de ober op het terras lachte hartelijk met ons mee!

Volgend jaar misschien weer gewoon een leuk bandje? Of misschien een buikdanseres? We zullen zien…

 

Lees ook:Luchtballonfestival Filzmoos weer een mooi schouwspel
Lees ook:Weer brand in skicentrum Dordrecht
Lees ook:Nederlander Gewond door Apres Ski Show
Lees ook:Zwart, rood of toch liever blauw?
Lees ook:Treinvertragingen? Het kan altijd erger!

Eén reactie op “I’d rather prefer… the Bahamas?!?

  1. Yvette

    Ik weet niet of het de bedoeling is dat ik het hier vraag, maar ik moet deze week een wintersportvakantie boeken voor 8 personen en ik wil gebruik maken deze korting. http://www.kortingscode.nl/oad-reizen
    Ik vertrouw het alleen niet helemaal. Heeft iemand ervaring met deze website? Of hebben jullie ooit met een kortingscode een wintersport geboekt?

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.