Wintersport Experience juni 2012

De Wintersport Experience is een programma van de NSkiV waar kinderen en jongeren kunnen proeven van wintersport. Van skiën en snowboarden tot biatlon en skispringen, er is genoeg te beleven. Topsporters, lokale verenigingen en beheerders van verschillende accommodaties slaan de handen ineen om een top programma neer te zetten. Tegelijk proberen zij de wintersportmogelijkheden die ons land rijk is te promoten, en dat alles midden in de maand juni.

 

Waar en Wanneer?

 

De Wintersport Experience wordt op vier locaties in Nederland gehouden. Dinsdag 5 juni, tijdes de speciale Heroes Day, was de Wintersport Experience in Delft waar ruim 250 kinderen kennis konden maken met de wintersporten en 8 juni was Almere aan de beurt. Op 14 juni is de Wintersport Experience in Utrecht waar vertegenwoordigers van sportbonden, NOC*NSF en het Ministerie van VWS een tipje van de witte wintersport sluier op kunnen tillen. De laatste dag, wederom een speciale Heroes Day, staat voor 19 juni op de agenda.

Wat en Hoe?

De Experience bestaat onder andere uit een speciale gymles en na een korte warming-up, oh zo belangrijk voor wintersporters, kunnen deelnemers van 10-14 jaar verschillende wintersporten beoefenen op simulatoren.  Ook wordt aandacht besteed aan de lokale wintersportaanbieders en krijgen deelnemers flyers en kortingsbonnen mee.

Kijk voor meer informatie op www.wintersportexperience.nl.

Bron: www.nskiv.org, www.wintersportexperience.nl

Lees ook:Heerlijk scheuren in de sneeuw met Audi!
Lees ook:Vandaag 2e ronde SnowChamps 2007 in Landgraaf
Lees ook:Openingsweekend St. Anton met een Audi naar keuze!
Lees ook:Een helm bij skien of boarden: stoer of stom?
Lees ook:Poll Uitslag “Gebruik jij een Helm? En je kinderen?”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.