Lawines Frankrijk eisen levens

GRENOBLE (ANP) – Lawines hebben woensdag in de Franse Alpen zeker drie mensenlevens geëist. Dat meldde de Franse televisiezender France 2 donderdag. Het dodental van deze week komt daarmee op vier te staan.

 

Alle slachtoffers waren skiërs. Twee mensen van in de vijftig die aan het langlaufen waren, werden in de regio Queyras door een lawine gegrepen. Een twintigjarige Fransman kwam bij Chamonix om. Dinsdag al vonden reddingsdiensten het lichaam van een zeventienjarige skiër bij Les Arcs.

Lees ook:Veel slachtoffers door lawines in de Alpen
Lees ook:Leren van andermans “fouten”
Lees ook:Eerste lawineslachtoffer in Oostenrijk te betreuren
Lees ook:Een dode en vijf gewonden door lawine in Zwitserland
Lees ook:Lawine aan Lawines in het “Lawine-Weekend”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.