Airboardbaan in Oostenrijk

In september schreef ik er al een logje over: Airboarden: het airboard is een high-tech slee met bijzondere kwaliteiten: hij is snel, wendbaar, supersterk, goed te sturen en bovenal opblaasbaar. In Oostenrijk is onlangs de eerste echte Airboardbaan geopend.

Op de Erlebnisberg Nagelköpfel, in Piesendorf-Niedernsill kun je nu terecht met je airboard op een heuse baan. Deze baan op de biedt alles wat het hartje van een snelheidsduivel begeert. Eerst rustig en gemoedelijk met de lift de berg op om daarna met een razende snelheid de 300m lange Airboardbaan af te suizen. De Airboard is een van de snelste Funsportapparaten en mag alleen met helm gebruikt worden. Liggend op de buik wordt het Airboard door het overhellen naar links of rechts bestuurd en staat voor vrijheid en snelheid.

Is er al iemand dit ding al eens gezien heeft of liever nog: geprobeerd? Zo ja, laat dat dan even weten! Overigens is mij naar aanleiding van het eerdere bericht gevraagd waar je in Nederland een airboard kunt kopen. Helaas moet ik daarop het antwoord schuldig blijven. Mocht je het wel weten, meld je dan even!

Lees ook:Blinde speedskiër onderneemt wereldrecordpoging in Landgraaf
Lees ook:Win een droombaan voor een week in Graubünden
Lees ook:Als je echt niets meer weet te verzinnen…
Lees ook:Creatief met Webcams
Lees ook:Lelijk begin Olympische Winterspelen Vancouver 2010

3 reacties op “Airboardbaan in Oostenrijk

 1. Trance

  Deze baan is al sinds vorig jaar ingebruik.
  Dus echt nieuw is dit niet.

    /   Beantwoorden  / 
 2. Claire

  @Trance: heb je er ook ervaring mee? Dan horen we het graag!

    /   Beantwoorden  / 
 3. Trance

  Hellaas niet. Ik hoop daar dit jaar verandering in te brengen.

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.