Toch nog even met de Paas…

Na mijn in 't water gevallen wintersportweek in Ischgl hebben we toch nog maar een paar daagjes weg geboekt met Pasen. Lekker vier daagjes snowboarden in. het oude, vertrouwde Hinterglemm!! Ja, ja, ik weet 't; 'k ben best een beetje een mazzelaar. Nu maar hopen dat die sneeuw van vandaag lekker blijft liggen….

Hinterglemm is wel één van mijn favoriete (zo niet dé) favoriete plaats: leuke pistes, mooie tochten, goede apres ski en gewoon gezelligheid. In 2003, 2004 en 2007 (2x) was ik er ook al. Hier kun je mijn reisverslagen van 2007 nog eens teruglezen: februari 2007, april 2007.

Ook onze lezers gaan graag naar Hinterglemm. Zo ging Dave dit seizoen ook naar Hinterglemm en schreef er een reisverslag over.

 

Lees ook:Ook sensationeel evenement in Hinterglemm
Lees ook:VIP-bar: Een-na-leukste apres ski tent van Oostenrijk
Lees ook:Video: mijn persoonlijke favoriet Toni
Lees ook:Nog even stemmen op de reisverslagen
Lees ook:Wist je dat…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.