Categorie: "Algemeen"

Het gaat weer van start!

Goed nieuws voor alle wintersportliefhebbers: de eerste sneeuw in de Alpen is al gevallen! Begin oktober waren de bergtoppen al aardig wit en alhoewel de sneeuw nu weer grotendeels gesmolten is, hebben wij goede hoop op een prachtig sneeuwseizoen 2013-2014.

Hoe berg je je spullen netjes op?

Waar er vorige week nog volop geskied kon worden in een kleine selectie speciaal voor dat weekend geopende skioorden is het voor het gros van de boarders en skiers onder ons toch echt de tijd gekomen om de spullen tijdelijk aan de wilgen te hangen. Het slechtste wat je dan kunt doen is je spullen zo in een hoek van de kelder of zolder te dumpen en er tot het winterseizoen niet meer naar om te kijken. Droog daarom je schoenen, wax je ski’s en/of board of laat dit doen en zet alles netjes weg op een droge plek. Hieronder vindt je enkele tips and tricks om je spullen zo goed mogelijk de zomer door te helpen!

I’d rather prefer… the Bahamas?!?

Crans Montana, Bar7 Apres....SKI?!?

Eindelijk weer terug van een heerlijke vakantie en wat was het weer fantastisch! Vooral de eerste week hebben wij enorm kunnen genieten van flinke sneeuwval en (nog) ongeprepareerde pistes, waardoor wij menigmaal tot onze knieën of hoger door de sneeuw gleden. Après-ski was dit kerstseizoen wel heel divers… Je zult misschien denken, wat is dat nu weer voor begeleidende foto? Nou, dat was m nu net, de apres-ski was, hoe zal ik het zeggen… een beetje dubieus?!