Gadgetfreaks, opgelet!

Gadgetfreaks, opgelet! De meeste gadget liefhebbers onder ons hebben al een telefoon met GPS en/of diverse apps die je snelheid en afstand meten. Oakley doet daar nog eens een schepje bovenop met de nieuwe goggle genaamd Airwave. Niet alleen heeft de Airwave skibril een ingebouwde GPS, maar ook een scherm geïntegreerd in je goggle waarmee je recht voor het oog, live informatie van je GPS doorkrijgt.

Navigeren en meer

Als je de Airwave goggle draagt zie je rechtsonder in je gezichtsveld een display waarin je allerlei informatie kunt opvragen. Naast je snelheid-, airtime- en afstandsmeter biedt de Airwave nog veel meer. Je kan namelijk ook navigeren in een skigebied! De google leid je naar de juiste piste en weet zelfs de leukste  après-ski bar te vinden. Maar wacht, er is meer: wanneer je vrienden ook een Airtime goggle hebben kun je zelfs zien waar zij zich op dat moment bevinden. Door de link met je telefoon kun je je vrienden contacten en je kunt zelfs je playlist zien op het scherm wanneer je graag muziek luistert tijdens het skiën of boarden. Met behulp van een afstandsbediening om je pols of een app op je telefoon kun je het display bedienen.

Hebben?

Wil jij weten hoe snel je gaat, wat je airtime is, hoeveel verticale meters je aflegt en wil je tegelijkertijd muziek luisteren en weten waar je vrienden zijn of waar je nartoe moet? Dan is de Airwave goggle van Oakley echt iets voor jou! Voor deze unieke, innovatieve bril moet je wel diep in de buidel tasten: voor een schamele (!) $599,95 is deze bril van jou!

Bron: http://www.oakley.com/airwave

Lees ook:Supergave goggle met GPS en Heads Up Display
Lees ook:FAQ: waar op letten bij skibril?
Lees ook:Jon Olsson: Nieuw Brillenmerk en Nieuwe Auto
Lees ook:Wii competitie in Tignes
Lees ook:Dit is gaaf: positiebepaling op de piste met SkiMondo – gewoon op je mobiel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.