Pretty Faces!

Pants off!

Vanaf vandaag kun je al een eerste glimp opvangen van de nieuwe film van Lindsey Dyer: Pretty Faces! Een nieuw genre skifilms met alleen vrouwen! Lynsey Dyer is een van de eersten die een all-female skifilm heeft gemaakt met de allerbeste vrouwelijke atleten van dit moment.

De film, die in de herfst van 2013 in première zal gaan, viert naar eigen zeggen het buitenspelen in de sneeuw, waarbij de skisport en de vrouwen die deze sport beoefenen in ‘the picture’ worden gezet. Met deze film probeert Dyer een voorbeeld te zijn voor jonge, sportieve meiden en aan de trailer te zien is dat meer dan gelukt! Daarnaast is de film een samensmelting van beelden gedoneerd door Rocky Mountain Sherpas, Teton Gravity Research, Salomon Freeski TV/Switchback Entertainment, Warren Miller, Mountain Sports International, Whitney Childers, Ready to Fly, Bill Kerig, JGS Concepts, Orage, Patagonia, Wink Inc, First Ascent, Red Bull, Girls Do Ski, Jeff Brings, Early ups, Emily Polar, Zoya Lynch, Rob Kingwill, Avalon Seven, KGB, Storm Show en meer! Een hele opsomming! Dyer heeft de film zo in elkaar gezet dat het een fris beeld geeft van vrouwelijke skiërs en boarders, die in vele opzichten anders zijn dan hun mannelijke collega’s, maar aan de andere kant net zoveel ‘guts’ hebben!

Kun jij, net als ik, niet wachten op deze nieuwe, spetterende en frisse film? Check dan de trailer hier:

Bron: www.skinet.com

Lees ook:Teveel vooroordelen in film Mr. Bean – dus kom nu naar Frankrijk
Lees ook:Longboard Classic 2009
Lees ook:Nieuwste Freeride Film Net een Tikkie Anders
Lees ook:Weer een lekker extreme ski filmpje
Lees ook:Legendarische Skiër Shane McConkey (39) Verongelukt

2 reacties op “Pretty Faces!

  1. Teun Wille

    Een mooi project! maar niet de eerste skifilm met alleen vrouwen, in 2011 maakte Sandra Lahnsteiner al “As We Are – A Girls Ski Movie” www. aswearemovie.com

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.