Categorie: "Après ski"

I’d rather prefer… the Bahamas?!?

Crans Montana, Bar7 Apres....SKI?!?

Eindelijk weer terug van een heerlijke vakantie en wat was het weer fantastisch! Vooral de eerste week hebben wij enorm kunnen genieten van flinke sneeuwval en (nog) ongeprepareerde pistes, waardoor wij menigmaal tot onze knieën of hoger door de sneeuw gleden. Après-ski was dit kerstseizoen wel heel divers… Je zult misschien denken, wat is dat nu weer voor begeleidende foto? Nou, dat was m nu net, de apres-ski was, hoe zal ik het zeggen… een beetje dubieus?!

Ranz: dé skikleding van volgend winterseizoen


Nu de lente begonnen is, en het wintersportseizoen er voor de meeste mensen al op zit, is het tijd om aan andere dingen dan skiën, snowboarden en après-ski te denken. Zo niet voor Wim Ranz, initiatiefnemer en manager van het nieuwe skikledingmerk Ranz: “We gaan de markt bestormen met een totaal nieuw merk, volgens een origineel en innovatief concept. Het zal zich onderscheiden van de gevestigde merken in originaliteit en gebruiksgemak.”

Tragisch en bizar après-ski ongeval in Val d’Isère

Een vakantieganger in Val d’Isère was maandagavond bezig met de après ski op het terras van La Folie Douce, toen er een luidspreker van het dak viel, recht op zijn hoofd.
De 34-jarige man werd met de helicopter overgebracht naar het ziekenhuis van Albertville, om aan zijn hoofdwonden behandeld te worden. Onbevestigde bronnen melden dat de man uiteindelijk aan zijn verwondingen is overleden.

Volgens de politie waren de trillingen van de luidspreker de val veroorzaakten.

Bron: Valdinet

Zin in een feestje? Morgen Go Après Ski!

Morgen is het één groot feest in Ahoy, Rotterdam: Go Après Ski! Van ‘s avonds negen tot zondagmorgen 4 uur gaat het grootste après ski feest van Europa los. Gerard Joling, Wolter Kroes, Rob Ronalds, Dries Roelvink, en nog veel meer artiesten zullen er één groot feest van maken!
Klik voor meer info.

Après-ski hits 2010 SUPER of BLOEPER: Leen Zijlmans – Op de slee naar benee

Dat belooft wat, Nick Holland van het Hollandse Hits Forum omschrijft Leen Zijlmans als volgt: Wat dat betreft is een vergelijking met Rob de Nijs te maken. Hij scoorde slechts enkele hele grote hits terwijl vele albums van De Nijs onopgemerkt zijn gebleven maar deze bevatten even goed juweeltjes van stukken die alleen de echte liefhebbers ontdekten en al vele jaren waarderen.

Après-Ski Hits 2010 SUPER of BLOEPER: Scooter – The Sound above my Hair

Nogal gewaagde keuze: Scooter als après-ski hit. Maar, wat op de Mooserwirt in St. Anton kan, dat kan bij ons natuurlijk ook! Vooral de schotse doedelzakken hebben natuurlijk weinig in de sneeuw te zoeken. Toch heb je al gauw een feest sfeertje te pakken met de geblondeerde Duitser. Dus check Scooter en stem SUPER of BLOEPER.

Après-Ski Hits 2010 SUPER of BLOEPER: Tony Marshall – Schöne Maid

Tony Marshall draait al jaren mee in de Duitse muziekwereld. In 1971 al brak hij door als Schlagerzanger met het lied Schöne Maid. Wereldwijd is de single (toen waren die nog van vinyl) meer dan een miljoen keer over de toonbank gegaan. Dit winterseizoen wil deze oude rot in het vak weer een hit scoren. Met een door producent Jack White gerestylede versie van zijn eerste grote hit.
:
:
: