Aftellen naar de sneeuw voor de testdagen!

Ik voel me een echte bofferd: op 11 november vlieg ik al naar de sneeuw voor een paar daagjes in Sölden! Onder de vlag van  branche-organisatie FGHS treffen de fabrikanten van ski- en snowboardmaterialen en de mensen van de ski-winkels elkaar op de gletscher.

De experts uit de wintersportzaken kunnen dan zelf de nieuwste materialen testen om iedereen in de winkels zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn deze winter.

Aangezien ik natuurlijk al sinds augustus helemaal GEK word van de skikriebels heb ik besloten ook maar een ticket te kopen en mee te gaan. Natuurlijk zal ik verslag doen van al het moois dat ik daar tegen kom; in tekst, foto's en video's.

Ik zal daar natuurlijk niet de hele dag achter mijn pc zitten, maar ik wil wel zoveel mogelijk via mijn mobieltje live-verslag proberen te doen via twitter. Vlak voor vertrek zal ik hier nog wel even de details melden, dan kun je mijn ongetwijfeld jaloersmakende berichten op de voet volgen ;-)

Afgelopen weekend vond in Sölden de opening van het WorldCup seizoen plaats, dus de pistes zijn in ieder geval goed geprepareerd. Sowieso zijn daar maar liefst 3 gletschers, de zogenaamde BIG 3 (Gaislachkogl – 3.058 m, Tiefenbachkogl – 3.250 m, Schwarze Schneide – 3.340 m), dus er kan sowieso geskied worden.

En als Roel nou nog een paar van die mooie sneeuwbuien naar Oostenrijk stuurt, kan het alleen maar een groot feest worden! 

Nu dus aftellen. Nog maar 13 nachtjes! 

 

Lees ook:YEAAAHHH – morgen naar de sneeuw!
Lees ook:Live verslag vanuit de sneeuw!
Lees ook:Nieuwe trainigsmethode voor ski-fit voorbereiding?
Lees ook:Nieuwe rubriek & oproep: skigebieden-verslagen
Lees ook:Hannibal achterna in Sölden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.