Categorie: "Kids & Wintersport"

Dutch Design en Swiss Quality in droomgebiedje Vals (CH)

Dit moet je zien! Een prachtige en ongekend originele accommodatie in Zwitserland. Veel mooier vind je ze niet (zo wel, foto’s/ link graag)! En het past ook helemaal bij de nieuwe Thermen in het dorp. Bekijk hier de foto’s van deze Dutch Design villa/ aardgrot in het klein maar fijne Vals.

Voorbereidingen helmplicht in Californië

Ook in Californië (ja, ook daar kun je perfect wintersporten – link) zijn de eerste stappen naar een helmplicht voor minderjarigen gezet. Senator Leland Yee diende een zogeheten “bill” in, die het minderjarigen verplicht zou stellen om een helm te dragen. De ouders van kinderen onder de 18 die geen helm dragen, riskeren volgens het wetsvoorstel een boete van 25 dollar.

Één republikein is alvast tegen, hij vraagt zich af in hoeverre de overheid moet meewerken om mensen voor zichzelf te beschermen. Wat zeggen jullie? Overdreven zo’n helmplicht of niet?

Weer prachtige sneeuwsculpturen in Ischgl

Het winnende sculptuur van 2010 wordt bewonderd door skiërs

Zolang de temperatuur het toelaat kun je in Ischgl weer prachtige sneeuwsculpturen bewonderen tijdens het skiën. Wie weet staat Wicky de Viking, het thema van dit jaar, nog steeds fier naast de pistes wanneer Alicia Keys het seizoen “uitzingt”! Bekijk hier een slideshow met 21 prachtige foto’s!

Perfecte sneeuw en pistes in Winterberg!

Bevroren mist geeft mooi effect in Altastenberg!

Terwijl in Nederland de sneeuwjacht voor overlast zorgt, en er meer sneeuwval wordt verwacht, is het in Duitsland ook raak. Vervelend in het verkeer, maar het tegenovergestelde op de pistes! Dankzij de recente sneeuwval worden er sneeuwhoogtes tot 90cm gemeten en liggen de pistes er uiterst strak bij. Het bewijs…