Het gaat weer van start!

Goed nieuws voor alle wintersportliefhebbers: de eerste sneeuw in de Alpen is al gevallen! Begin oktober waren de bergtoppen al aardig wit en alhoewel de sneeuw nu weer grotendeels gesmolten is, hebben wij goede hoop op een prachtig sneeuwseizoen 2013-2014.

Early Birds

Voor de vroege vogels betekent de eerste sneeuw natuurlijk dat al je ‘gear’ in topconditie moeten worden gebracht! Als je deze netjes hebt opgeborgen, zie artikel over hoe berg je je spullen netjes op, ben je zo klaar! Voor alle overige wintersportliefhebbers: ga aan de slag! Slijp je ski’s of board, of laat ze slijpen, en vergeet ook niet te waxen. Check je schoenen, stokken en dergelijken en bedenk wat je nog nodig hebt. Nu is dé tijd om alles in te slaan, van sokken tot helmen en van ski’s tot rugzakken met óf zonder lawine airbag! Eén ding: safety first! Dus bespaar niet op je gear, een helm van 50 euro beschermt toch echt minder dan een duurdere… Volg deze blog op de voet over de nieuwste, gekste en gaafste gadgets of lees je in op bijvoorbeeld wintersporters.nl.

Voor nu: have loads and loads of (pre-) fun! Wij hebben er in ieder geval al zin in!

Lees ook:Innovaties voor lawine airbag
Lees ook:Help: ze dragen allemaal een helm
Lees ook:FAQ: Een lawine overleven. Vergroot je kansen!
Lees ook:Spring dan als je durft!
Lees ook:Hoe berg je je spullen netjes op?

6 reacties op “Het gaat weer van start!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.