Categorie: "Oostenrijk"

Kirchberg: veel mogelijkheden voor beginners en gevorderden

Wie voor de jaarlijkse wintersport Oostenrijk als bestemming uitkiest zou eens moeten overwegen om naar het leuke skiresort Kirchberg te gaan. Dit is de zusterstad van het net iets bekendere Kitzbühel, dat ongeveer zes kilometer verderop ligt en per skipiste goed te bereiken is. Gezamenlijk bieden zij toegang tot meer dan 160 kilometer aan skipistes. Kirchberg staat bekend om de leuke après-ski gelegenheden en is daarnaast zeer in trek wegens het lagere prijsniveau dan Kirbühel.

Wintersportseizoen 2012/2013

Les trois Vallees (©LusoFox, flickr)

Nu de meeste Nederlanders terug zijn van de zomervakantie blikken wintersportliefhebbers alweer vooruit naar het wintersportseizoen 2012-2013. Frankrijk en Oostenrijk zijn onder Nederlanders nog steeds de populairste bestemmingen. Als je dit jaar op wintersport gaat, is het interessant om te weten wat de populaire skigebieden van dit moment zijn.

Skiën in de zomer op grote hoogte!

Wintersportfanaten opgelet! Heb jij ook ontzettend veel zin om nu al te skiën of snowboarden maar ben je uitgekeken op de korte indoor pistes? Weet je niet wat je dit jaar in je zomervakantie gaat doen en wil je weleens iets anders dan zon, zee en strand? Kies dan voor zon, sneeuw en prachtige berglandschappen!