Categorie: "Nieuws"

Pretty Faces!

Pants off!

Vanaf vandaag kun je al een eerste glimp opvangen van de nieuwe film van Lindsey Dyer: Pretty Faces! Een nieuw genre skifilms met alleen vrouwen! Lynsey Dyer is een van de eersten die een all-female skifilm heeft gemaakt met de allerbeste vrouwelijke atleten van dit moment.

Aantal wintersportboekingen daalt

Het Parool meldt dat er maar liefst 50.000 minder wintersportvakanties geboekt zijn dan vorig jaar rond deze tijd. Dat is een afname van ruim 9 procent, zegt Frank Oostdam, directeur van de ANVR (Algemene Nederlandse Vereniging van Reisondernemingen).

Doping in wintersport-land

Rusland, het land waar de Olympische Spelen in 2014 worden gehouden is onlangs opgeschrokken door een dopingschandaal. De Russische skifederatie heeft snowboardster Svetlana Vinogradova en skiër Andrej Bistrov betrapt op doping. Dat liet de persdienst van de federatie in juli weten.

Wintersport Experience juni 2012

De Wintersport Experience is een programma van de NSkiV waar kinderen en jongeren kunnen proeven van wintersport. Van skiën en snowboarden tot biatlon en skispringen, er is genoeg te beleven. Topsporters, lokale verenigingen en beheerders van verschillende accommodaties slaan de handen ineen om een top programma neer te zetten. Tegelijk proberen zij de wintersportmogelijkheden die ons land rijk is te promoten, en dat alles midden in de maand juni.