Uit de oude doos

Toen ik afgelopen weekend door de oude dozen op zolder van mijn ouderlijk huis aan het struinen was op zoek naar leuke, oude skifoto’s stuitte ik op wel iets heel unieks!16mm filmpjes van mijn oma die op haar 18e levensjaar naar Klosters, Zwitserland ging om daar de latten letterlijk onder te binden. Nu heb ik deze filmpjes zodanig verkleind dat ze geschikt zijn voor de blog! Veel kijkplezier!

Deel 2

Deel 3

Deel 4

Lees ook:RTL Wintersport en Snowchamps achter de schermen
Lees ook:Even voorstellen: Roel
Lees ook:Trikke Skki trekt veel aandacht in de Uithof
Lees ook:Bob de Jong haalt eerste FIS punten bij de skicross
Lees ook:Toch nog even met de Paas…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.