Claire’s live verslag vanuit Solden

Je hebt 't wellicht al in een eerder bericht van Claire gelezen: ze is net terug uit Solden en genoot daar van de bergen sneeuw die er de afgelopen dagen zijn gevallen. Ze houdt alle lezers van wintersport.blog.nl via Twitter haar belevenissen bij. Die "twitters" vind je rechts op de pagina. Ik heb ze tot nu toe even voor jullie samengevat ;-) .

Na vertraging landt Claire zondag uiteindelijk in Innsbruck en vanuit het vliegtuig kan ze het witte goud al zien liggen: "alles is wit, behalve Innsbruck zelf". Tijdens de borrel vangt ze al wat nieuwtjes op: "Fischer freeride/freestyle team ontslagen uit geldgebrek" en "eigenaar quiksilver zet rossignol in de verkoop…"

Maandag meldde ze dat het 's nachts weer volop gesneeuwd heeft en dat het er naar uitziet dat dat nog wel even zo doorgaat. Het was deze dag de bedoeling dat ze zou gaan skien op de Giggijoch. De gletsjer is nog dicht vanwege het alom aanwezige lawinegevaar. Op haar Salomon foil twintips ragt ze vervolgens de hele ochtend en middag de goed besneeuwde pistes af. "Het zicht varieert van heel goed tot heel slecht", en ze hoopt dat morgen de gletsjer wel open is. Vanwege het zo nu en dan slechte weer is ze blij met haar nieuwe goggle: Alpina Remtitan! Na afloop ziet Claire alleen maar voldane en tevreden gezichten en gaat ze zich opmaken voor het feest…

Dinsdag ziet het weer in Solden er totaal anders uit: zonneschijn en helder blauwe luchten. In combinatie met de pas gevallen sneeuw geeft dat zeer mooie plaatjes. Doordat het weer nu beter is, is ook de aansluiting met de gletsjer open zodat er tweemaal zoveel pistes begaanbaar zijn. Claire test een aantal ski's: Rossignol Attraxion V, Elan dames race en Head power thang. Na een volle dag skien voelt ze de vermoeidheid en de spierpijn. De foto's die ze gemaakt heeft zijn via http://claire.jaiku.com beschikbaar.

Inmiddels is ze weer thuis en zal later nog wel bloggen over haar reis!

Lees ook:Bericht van Claire uit La Fouly
Lees ook:Nu al 15 reisverslagen beschikbaar!
Lees ook:Alpe d’Huez probeert de Sarenne gletsjer te redden
Lees ook:Tignes & andere gletschers weer open
Lees ook:Pas op buiten de pistes!

7 reacties op “Claire’s live verslag vanuit Solden

  1. Wim

    Bergen met sneeuw???????????????????

    10 cm in het dorp!!!!!!!!!!!!!!

      /   Beantwoorden  / 
  2. Claire

    Thanks, Saskia! Een volledig verslag van het evenement, plus filmpjes volgt nog!

    Deelnemers: als je nog leuke foto’s of filmpjes online hebt staan, stuur me svp even de linkjes toe, dan plaats ik ze bij het artikel!
    [email protected]

      /   Beantwoorden  / 
  3. Oja

    De foto’s kan ik (net zoals ik het eerder al probeerde) niet vinden op die site. Ik zie daar alleen de berichtjes staan.

      /   Beantwoorden  / 
  4. Saskia

    @Oja, als je deze link volgt: http://claire.jaiku.com/ dan zie je rechts “Photos from ClaireBoo” staan. Daar kun je op klikken….et voila! Veel plezier!

      /   Beantwoorden  / 
  5. Koentje

    Zucht… wanneer is dit nu eindelijk over?
    Even in mijn glazen bol kijken; als ze terug komt gaat ze vertellen hoe geweldig de Salomon en Rossignol ski’s zijn?

      /   Beantwoorden  / 
  6. Lars

    Lekker constructief :p

    Je kan ook gewoon zeggen dat’t qua techniek wel de nodige mogelijkheden biedt maar qua inhoud niet was wat je ervan verwacht (ik had meer info over de skies verwacht ipv sfeerinfo bv.)

    Maar een beetje gal spuien is veel makkelijker ;)

      /   Beantwoorden  / 
  7. Saskia

    Claire komt nog met een verslag. Dit was alleen een samenvatting van haar Twitters…

    Maar inderdaad: gal spuien is zoveel makkelijker dan iets opbouwends zeggen…En je hoeft het natuurlijk niet te lezen…

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.