Reisverslagen Wedstrijd 2008/2009!

Net zoals vorig jaar schrijft wintersport.blog.nl weer een wedstijd uit waarbij er leuke wintersport prijzen worden weg gegeven, zoals de Sinner Synergie goggle bijvoorbeeld! Behalve dat elke inzending beloond zal worden, is het sowieso altijd leuk om elkaars wintersportervaringen te delen, als voorpret of als napret! Hoe je mee doet, wat je precies moet doen en voorbeelden van vorig jaar lees je hier!
A

A

Wat moet je doen?
Maak een persoonlijk reisverslag van jouw wintersportvakantie(s) in het seizoen 2008-2009. Voorzie het geheel met foto’s en filmpjes en mail alles naar [email protected]. Vermeld daarbij ook jouw eigen/echte naam inclusief je adresgegevens. Dit laatste voor het toesturen van de prijzen. Indien je wit dat jouw verslag onder een nickname geplaatst wordt dit ook even vermelden.

Jouw verslag wordt dan op de wintersport blog geplaatst. Je hoeft echt geen Hemingway te zijn, het gaat om jouw persoonlijke indruk en belevenissen! Leuke foto’s en spannende, grappige of informatieve filmpjes kunnen daarbij natuurlijk helpen.

Een paar regeltjes:
Stuur je tekst als platte tekst in bijv. een word bestand. Geef daarin aan welke foto’s je waar wilt plaatsen. Doe NIET met een link, maar gewoon door bijv. “afbeelding 5″ te vermelden. De foto’s hoef je niet zelf te uploaden, maar stuur ze ook op naar [email protected]. Ik zorg er dan voor dat ze er bij komen te staan. Zorg er wel voor dat de foto’s niet belachelijk groot zijn; verklein ze desnoods.

Filmpjes insturen kan natuurlijk ook. Stuur daarvoor alleen de link naar je filmpje. Dus NIET de embedded code. Vermeld in je tekst ook waar je het filmpje wilt hebben.

Hoe kun je winnen?
Lezers van dit blog kunnen vervolgens op jouw verslag stemmen via een poll. Daarnaast zal de jury een oordeel vellen op een paar wezenlijke onderdelen zoals gebruik van multimedia content, originaliteit en actualiteit.

Dat alles bijelkaar opgeteld zorgt voor de uiteindelijke uitslag waarbij het oordeel van de lezers (=poll) het zwaarst weegt. Alles onder het motto: de meeste stemmen gelden!

Wat kun je winnen?
Niet onbelangrijk natuurlijk in een prijsvraag! Ten eerste ontvangt elke inzending een SkiBoot-Butler. Een wat?!! Een Skiboot-Butler! Dit is een superhandig apparaatje (foto) waarmee je zonder enige inspanning je skischoenen zo strak mogelijk afstelt (heb het getest, werkt als een dolle!). Wintersport.blog.nl heeft hiermee de absolute primeur in Nederland! Wel zijn ze al online te koop via een Duits warenhuis (hier).

Wat er daarnaast ook te winnen valt is een Sinner Synergie goggle twv € 35,- van wintersportbril.nl. Een mooie sportieve goggle die in verschillende kleuren en designs te verkrijgen is en dus zeker wel bij iedereen in de smaak zal vallen! Op de site van wintersportbril.nl vind je trouwens naast een hele hoop skibrillen ook helmen en rugprotectors!

A
A
A
A

A
In ieder geval zal elke inzender beloond worden! Om het uiteindelijke prijzenpakket zo leuk mogelijk te maken ben ik nog hard bezig met verzamelen, meer hierover in de updates!

Voorbeeld Reisverslagen vind je hier!
Voor vragen en opmerking, mail naar [email protected]!

Lees ook:SkiBoot-Butler Winnen?
Lees ook:Wintersport.blog schrijft reisverslagenwedstrijd uit
Lees ook:Jouw foto op wintersport.blog.nl
Lees ook:Foto van de week!
Lees ook:Foto van de Week!

Eén reactie op “Reisverslagen Wedstrijd 2008/2009!

  1. Dr Jobo

    Hallo allemaal ,

    Wie kan mij meer vertellen over Hochsolden.

    Alvast bedankt

    Groetjes Jobo

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.