Joe Cocker op SnowpenAir Kleine Scheidegg

Het duurt nog even, maar op 4 april 2009 speelt Joe Cocker op het SnowpenAir festival in Kleine Scheidegg, Zwitserland. Hij is trouwens niet de enige die daar zal spelen.
:
:
:

Joe Cocker is de afsluit-act op alweer de 12e editie van het SnowpenAir festival in Kleine Scheidegg, in het Jungfrau gebied (Grindelwald etc.). Niet slecht! Joe Cocker is trouwens niet de enige oude bok op het podium.

Het voorprogramma bestaat uit Dj Alex der skihüttenkönig & Aschi, die het festival openen. Hierna speelt de Zwitserse band Hamschter, die hun 30-jarig jubileum vieren. Dan komt de Britse rockband Uriah Heep, ook niet onbekend, en zij vieren hun 40-jarig bühnejubileum (en 40 jaar maffe kapsels denk ik, zie clip onderaan).

Goedkoop is het feestje niet, een retourtje berg en entree kost € 59,-. Dan heb je echter wel een dagprogramma! Voor meer info, kijk op de website van Kleine Scheidegg en de Jungfrau region.

Over festivals gesproken…hier nog een mooie Youtube Clip van Joe Cocker op Woodstock ’69! Ter ondersteuning heeft iemand er ondertiteling bijgemaakt, moet je zien!

:
En Uriah Heep:

:

Lees ook:Méér dan sneeuw: leuke events in wintersportgebieden
Lees ook:Fatboy slim naar Snowbombing Mayrhofen
Lees ook:Grindelwald, meer dan alleen skiën en snowboarden
Lees ook:In de schaduw van de Eiger (3): verse poeder
Lees ook:Apres ski paleis organiseert pre party

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.