How to… ride a rail op je board!

Deze week weer een gaaf filmpje van pro snowboarder Dom Harrington. In deze video leert hij je om met je board van een rail af te glijden en daarbij je balans zo goed mogelijk stabiel te houden. Nu zelf proberen!

Lees ook:How to… Ride a Rail op ski’s!
Lees ook:How to… do a 180 op je board!
Lees ook:Powder Surfen!
Lees ook:Atomic snowboards getest
Lees ook:Zondag 25 februari: Trikke Skki testen in Landgraaf

Eén reactie op “How to… ride a rail op je board!

  1. Marian Denage

    gloryfy BASTARDS 2013 in Gerlos/Austria on Outdoor Sport Channel®
    With perfectly stomped tricks like a huge Double Backflip Indy (technical Run), a massive Cab 540 Underflip Melon Nosbone (style Run) and a nearly stomped triple backflip (rider’s choice run) which nearly broke his nose (his face’s, not his board’s) 24-year old Austrian Daniel Mösl won the breathtaking finals and took home the EUR 4,000 prize purse in the snowboard-category. Second and third place went to Alessandro Boyens from Germany and Niko Länsio from Finland. In the freeski-category Oscar Scherlin from Sweden had his bag of tricks on lock and grabed the winner’s cheque and top podium spot with a Switch 1080 Tail (technical run) and a Cork 540 Tail (style run). Closely followed by Flo Geyer from Germany and Viktor Moosmann from Austria, which came in second and third.
    http://www.youtube.com/watch?v=U4pgLyIQKwg

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.