Groot après-ski feest in Ahoy’

Go Apres Ski blijft nog steeds alle apres
ski liefhebbers verrassen want na 11 succesvolle edities in ondermeer
Den Haag en Den Bosch zetten ze nu voor de 4e keer alweer Rotterdam
op zijn kop!! En wel op zaterdag 12 April 2008 in Ahoy te Rotterdam.

 

Deze 12e editie is wederom mede samengesteld door de Apres Skihut in Rotterdam welke zelf een aparte blokhut zal hosten. Zoals bekend is Go Apres Ski een mega energieke avond vol entertainment met uiteraard een imponerend en sfeervol decor, vele bekende artiesten en natuurlijk de overbekende apres-ski sfeer welke wordt gebracht door de beste nationale ski-jays. Noteer deze datum in je agenda, vraag je baas om een vrije dag, regel de oppas met je (schoon)ouders, reserveer de BOB, want wij gaan feestuhhhhhh.

Go Apres Ski, is het beste en het grootste veel geimiteerde echter nooit overtroffen – indoor Apres Ski Feest van Europa!!! Het feest begint om 21.00 uur en duurt tot 04.00 uur: 7 uur lang High Energy Apres Ski. Er staan deze avond weer vele bekende nationale artiesten op het mega podium zoals; Gerard Joling, Wolter Kroes, Edwin, Cooldown Café, Starkoo, Alex, Het Feestteam, de Skihut Zangers, de Lawine Boys, Rob Toonen, de Deurzakkers, Rob Ronalds, Apres Skihut Trio, de Skihut Blaaskapel, DJ Michelski en vele anderen.

Na 11 succesvolle voorgaande edities van Go Apres Ski, afwisselend georganiseerd in de Brabanthallen te s-Hertogenbosch en de Statenhal te Den Haag, organiseert Flugel op zaterdag 12 april 2008 opnieuw het grootste indoor apres ski event van Europa: Go Apres Ski. Het evenement zal plaatsvinden in Ahoy' te Rotterdam en de organisatie verwacht een massale opkomst van Rudi's, Heidi's en alle andere op wintersport wijze uitgedoste bezoekers, want diegene die het leukst verkleed is wint een geheel verzorgde wintersportreis voor 2 personen, aangeboden door Husk Wintersport.

De line up en decoratie bieden de liefheb(st)ers een uitstekend programma voor datgene waar men werkelijk naar op zoek is tijdens de wintersport: de apres ski! De line-up van de 12 april editie is wederom van grote klasse en biedt een mix van Dance, nederpop en apres ski. Zo'n 20 artiesten maken in Ahoy' hun opwachting tijdens het evenement.

Bezoek voor meer informatie: http://www.goapresski.nl/ of http://www.flugel.com/ of http://www.deapresskihut.nl

Locatie: Ahoy' Rotterdam, datum: 12 april 2008,
Prijs: E. 32,50 ( exclusief servicekosten). Tickets verkrijgbaar via Paylogic en bij alle vestigingen van Ticket Box en bij de vestigingen van de Apres Skihut in Rotterdam.

Let op: de organisatie heeft eerder een andere datum gecommuniceerd: 15 maart 2008. Zoals wintersport.blog het nu begrijpt komt deze datum te vervallen en wordt de nieuwe datum dus 12 april 2008.

Bron: evenementennieuws.nl 

Lees ook:Go Après Ski: groot après-ski feest in Ahoy
Lees ook:Ballerman Party Apres Ski Hits 2008
Lees ook:Go Apres Ski Ahoy’
Lees ook:Zin in een feestje? Morgen Go Après Ski!
Lees ook:Méér dan sneeuw: leuke events in wintersportgebieden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.