Eindelijk winter!

Het is toch wat met die winter… De laatste jaren gold al dat het naseizoen beter was dan het hoogseizoen. En wederom is Koning Winter pas in maart uit zijn (winter?)slaap aan het ontwaken om eindelijk zijn kou en sneeuw over ons heen te storten. Zelfs in Nederland wordt het koud!

Zie hieronder de animatie-plaatjes van wetteronline. Check out wat er gebeurt op maandag en dinsdag! Bij 'lees verder' ook de temperatuurplaatjes.

Neerslag:

 

 

Minimumtemperatuur:

Maximumtemperatuur:

 

Nou vind ik het helemaal geweldig – ik vertrek vrijdag naar Les Arcs. Maar zelfs in Nederland gaat het volgende week weer wat winteren. En dat na een week als deze! Ik heb notabene al zondag en maandag uren lang op terrassen gezeten. Maandag zelfs met collega's onder het mom van een brainstormsessie (en jawel, we hebben echt hard gewerkt)…

Jullie merken dat er niet heel veel meer uit mijn laptop komt dan weerberichten, maar voor de rest ben ik voor dit seizoen ook een beetje uitgeblogd. Natuurlijk komen er nog wat jaloersmakende verslagen uit Les Arcs, maar dan is het voor dit seizoen wel zo'n beetje klaar.

Voor volgend jaar zijn er erg veel plannen & nog veel meer mogelijkheden om dit blog nog gevarieerder, interessanter, gezelliger en informatiever te maken. Maar daarover meer na mijn vakantie!

Lees ook:Wintersport: nu gaan!
Lees ook:YEAAAHHH – morgen naar de sneeuw!
Lees ook:Heerlijk dagje Landgraaf
Lees ook:Alpenweersvoorspelling: onduidelijkheid over kou of voortdurende warmte
Lees ook:Reisverslagen Paradiski (Les Arcs/ La Plagne/ Peisey-Vallandry)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.