Wintersport.blog schrijft reisverslagenwedstrijd uit

Salomon04Reisverslagen zijn bijzonder populair op internet. Wij zijn vooral geinteresseerd in reisverslagen naar de sneeuw. Het is natuurlijk harstikke leuk om iemands persoonlijke reisverslag naar de wintersport te lezen. Zeker als je zelf ook op de plaats van bestemming bent geweest en ook als je er nog heen gaat. Daarom schrijft Wintersport.blog een heuse wedstrijd uit mooie Salomon prijzen. Tevens ontvangt iedere (!) inzender de wintersport DVD "Adrenaline Hunters" van Salomon.

Wat moet je doen?

Maak een persoonlijk reisverslag van jouw wintersportvakantie(s) in het seizoen 2007-2008. Voorzie het geheel met foto's en filmpjes en mail alles naar [email protected]. Vermeld daarbij ook jouw eigen/echte naam inclusief je adresgegevens. Dit laatste voor het toesturen van de DVD of evt. de uitreiking van de hoofdprijs. Indien je wit dat jouw verslag onder een nick geplaatst wordt dit ook even vermelden.

Wij plaatsen dan jouw verslag op onze blog. Je hoeft heus geen begnadigd schrijver te zijn, het gaat om jouw persoonlijke indruk en belevenissen! Leuke foto's en spannende, grappige of informatieve filmpjes kunnen daarbij natuurlijk helpen.

Een paar regeltjes:

Stuur je tekst als platte tekst in bijv. een word bestand. Geef daarin aan welke foto's je waar wilt plaatsen. Doe NIET met een link, maar gewoon door bijv. "afbeelding 5"  te vermelden. De foto's hoef je niet zelf te uploaden, maar stuur ze ook op naar [email protected]. Wij zorgen ervoor dat ze er bij komen te staan. Zorg er wel voor dat de foto's niet belachelijk groot zijn; verklein ze desnoods.

Filmpjes insturen kan natuurlijk ook. Stuur daarvoor alleen de link naar je filmpje. Dus NIET de embedded code. Vermeld in je tekst ook waar je het filmpje wilt hebben. 

Hoe kun je winnen?

Lezers van dit blog kunnen vervolgens op jouw verslag stemmen via de poll. Daarnaast zal de jury een oordeel vellen op een paar wezenlijke onderdelen zoals gebruik van multimedia content, originaliteit en actualiteit.

Dat alles bijelkaar opgeteld zorgt voor de uiteindelijke uitslag waarbij het oordeel van de lezers (=poll) het zwaarst weegt. Alles onder het motto: de meeste stemmen gelden!

Wat kun je winnen? 

logo SalomonDe nummers 3, 2 en 1 winnen mooie wintersportprijzen, mede mogelijk gemaakt door Salomon. Maarre….meedoen is natuurlijk belangrijker dan winnen. Win je niet? Geen nood, want alle inzenders krijgen sowieso de wintersport DVD "Adrenaline Hunters" van Salomon/Saab in samenwerking met Eurosport thuis gestuurd. Hierop vind je Freeski (freeride, park & pipe, nippon open, JIB academy), CrossMax series, Transalp X-wing Rally, snoboard en bonus tracks.

Bovendien is jouw reisverslag op wintersport.blog te lezen en zal worden bezocht door duizenden bezoekers.

Voorbeeld nodig?

Heb je een voorbeeld nodig van hoe een verslag er uit zou kúnnen zien (jouw verslag hoeft er niet per sé zo uit te zien hoor, maar het is maar een voorbeeld)? Klik dan voor een van mijn persoonlijke wintersportverslagen: hier (Tignes), hier (Hinterglemm) of hier (Sankt Anton). Of kijk hier voor een voorbeeld van Claire die naar Portes du Soleil en hier naar Zermatt ging.

Nog vragen?

Mail ons met je vragen op het bovengenoemde e-mail adres of plaats een reactie.

VEEL SUCCES! 

Voorwaarden

Reisverslagen mogen geen aanstootgevende beelden of materiaal bevatten. Mogen niet kwetsend of discriminerend zijn. Inzending kan alleen van reisverslagen gemaakt in de periode november 2007-april 2008. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. Wintersport.blog is niet aansprakelijk en.of verantwoordelijk voor de inhoud van de reisverslagen. Weknemers en/of familieleden van wintersport.blog.nl zijn uitgesloten van deelname. Prijzen zijn persoonlijk en niet overdraagbaar. De gewonnen prijs kan niet in geld worden uitgekeerd. Wintersport.blog is niet verantwoordelijk voor mogelijke schade, ongevallen, lichamelijk letsel of overlijden indien deze gevallen zich, voortvloeiend uit het winnen van prijzen, zouden voordoen. Door deel te nemen aan acties of prijsvragen van Wintersport.blog aanvaard je dit volledige reglement. Indien er voor bepaalde acties of prijsvragen specifieke regels worden opgesteld, zullen die regels als aanvullend dienen te worden beschouwd op dit reglement. Wintersport.blog kan om organisatorische of juridische/wettelijke redenen bepaalde onderdelen van dit reglement wijzigen zonder eerdere aankondiging vooraf of nadere kennisgeving achteraf. Deelname alleen bestemd voor Nederland en Belgie. Wintersport.blog is niet verantwoordelijk voor verkeerd aangeleverde prijsinformatie door een adverteerder/sponsor. Met deelname ga je akkoord met deze voorwaarden.

Lees ook:SkiBoot-Butler Winnen?
Lees ook:Reisverslagen Wedstrijd 2008/2009!
Lees ook:Stem op jouw favoriete reisverslag
Lees ook:Jouw foto op wintersport.blog.nl
Lees ook:Foto van de week!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.