And the winner is….

Ja hoor! De winnaar van de reisverslagenwedstrijd 2007-2008 is bekend. Er is in z'n totaliteit maar liefst 325 stemmen uitgebracht. De uiteindelijke winnaar krijgt behalve heel veel eer ook een mooie Salomon prijs: een stoere backpack. Die kan de winnaar tijdens het skien goed gebruiken voor het instoppen van bijv. je fotocamera, muts of goggles. Praktisch, mooi en ook nog eens goed beschermd. We hebben ook nog een andere prijs uit te reiken. Dat is ook een rugzak van Salomon (zij het wat kleiner) en deze prijs is voor degene die de prijs krijgt voor de meest ingestuurde reisverslagen….Lees gauw wie de prijswinnaars zijn.

Met 125 stemmen, wat neerkomt op iets meer dan 38% van de stemmen, is de winnaar van de reisverslagenwedstrijd 2007-2008 (het lijkt wel of we bij Idols zitten ;-) ….tromgeroffel….

JON

met zijn reisverslag naar La Toussiere

Jon, van harte gefeliciteerd. We gaan een afspraak maken zodat we je persoonlijk je Salomon prijs kunnen overhandigen.

Een eervolle, tweede, vermelding is het reisverslag naar Maria Alm met de VGW van Jos.

Dan de extra, ingelaste, prijs. Deze gaat naar de schrijfster die ons voorzag van maar liefst vier reisverslagen: Monica!! Gefeliciteerd. Ook met jou gaan we een afspraak maken zodat we je persoonlijk je prijs kunnen overhandigen.

Vanaf deze plaats wil ik iedereen heel graag danken voor zijn of haar reisverslag. Ik vond het zelf erg leuk om te lezen, de foto's te bekijken en de meegeleverde tips ter harte te nemen. Wat mij betreft doen we het volgend jaar weer! 

Klik hier voor alle reisverslagen.

Lees ook:Stem op jouw favoriete reisverslag
Lees ook:Tussenstand: Stem op jouw favoriete reisverslag
Lees ook:Nog even stemmen op de reisverslagen
Lees ook:Nu al 15 reisverslagen beschikbaar!
Lees ook:Wintersport.blog schrijft reisverslagenwedstrijd uit

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.