Wintersportbeurs in het Gooi

Op zaterdag 17 en zondag 18 november zal in Loosdrecht al voor de 36e keer (!) de jaarlijkse wintersportbeurs worden gehouden.

Waar van oudsher vooral 2e hands artikelen werden verhandeld, kun je nu ook veel nieuwe spullen kopen. Al met al is dit in de loop der jaren een flinke happening geworden; georganiseerd door Skivereniging het Gooi. 

Ik ben zelf sinds een jaar 'Gooische Vrouw' (maar zoals ik zelf zeg: in wording) dus ik denk dat ik wel even een kijkje ga nemen… Lees verder voor het complete bericht van SkiGooi; vanaf 13 november is hier ook de beurskrant te bekijken.

De jaarlijkse WINTERSPORTBEURS van Skivereniging het Gooi wordt dit jaar gehouden op zaterdag 17 en zondag 18 november, opnieuw in de PANDAHALLEN in Loosdrecht.

Van oorsprong louter een tweedehandsbeurs is deze nu voor de 36e maal te houden beurs uitgegroeid tot het grootste en belangrijkste evenement op dit gebied in de regio Midden–Nederland.

Het aanbod van de vakhandel van nieuwe materialen, schoenen, artikelen en kleding voor alle activiteiten samenhangend met wintersport in ruime zin neemt tegenwoordig veruit het grootste deel van de beurs voor haar rekening.

Maar de vakhandel verkoopt hier ook ongebruikte dus nieuwe ski’s, skiboards, skischoenen en (après-)skikleding van vorig seizoen met aantrekkelijke kortingen.

De nog steeds springlevende 2e-hands beurs biedt een groot aanbod van allerhande aantrekkelijk geprijsde én vooraf door deskundigen op kwaliteit en bruikbaarheid getoetste wintersportbenodigdheden.

Er komen diverse andere stands op het gebied van ski-onderhoud, optiek, outdoor- en indoorskibanen, wintersportreizen en sneeuwfitprogramma’s, Nordic walking, auto’s en auto-accessoires. Skivereniging het Gooi presenteert het eigen reizenprogramma en de diverse sneeuwfit-actviteiten, waaronder diverse buiten- en binnentrainingen, rolski, skaten en Nordic-walking (ook voor beginners!).

Er zijn wederom diverse evenementen. Zo kan men bijvoorbeeld oefenen op de enerverende snowboardsimulator, vooral bij de jeugd een groot succes. De populaire goochelclown Berry wordt weer gecontracteerd, mét schminkclown Margo. Steeds weer een belevenis voor de ‘kids’. Ook is er weer de superloterij met op beide dagen twee trekkingen met aantrekkelijke hoofdprijzen.

Zie, o.a. voor een routebeschrijving, toegangsprijzen, openingstijden, en inleveren artikelen voor 2e-hands beurs onze website www.skigooi.nl of  www.skibeursgooi.nl

Lees ook:FIS Europa Cup skiën in Landgraaf
Lees ook:Freestyle ski en snowboard in Düsseldorf
Lees ook:Groene Skigebieden in Frankrijk!
Lees ook:Ski seizoen openingen 2007-2008
Lees ook:Ze zijn er weer: de wintersport-aanbiedingen van de Lidl & Aldi

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.