Op naar Tignes!

He, he eindelijk is het zover. Alle kruisjes zijn weggeveegd vanaf het bord: vannacht vertrekken we naar Tignes in Frankrijk. Mijn lief en ik zullen daar genieten van de goede condities, de mooie pistes en het hopelijk mooie weer. Het wordt onze vierde achtereenvolgende keer in Tignes en we hebben er nog altijd geen genoeg van!

We verheugen ons al op de heerlijke "Grand Pre" piste: een zeer brede  blauwe piste waar we bijna dansend op onze boards vanaf kunnen gaan. Minder verheug ik me op de blauwe piste (ben even de naam kwijt) die naar Val D'Isere voert; het is bijna een half pipe die piste. Ik vind 'm niet zo fijn, maar ja als je toch richting Val D'Isere wilt…dan zul je bijna moeten. De naastgelegen zwarte piste is ook niet echt een fijn alternatief.

Ik verheug me ook op de lekkere gluhweintjes, het goede eten in het hotel, het zwembad en de sauna, het kuieren over het bevroren meer en natuurlijk het heerlijke buiten zijn in de sneeuw. Van Atomic en Salomon hebben we wat testboards meegekregen om ze eens te lekker te proberen. Ik ben erg benieuwd! Verder staat natuurlijk een bezoekje aan Tignes Airwaves op het programma. Het beloofd daar weer spectaculair te worden.

Als het even kan zal ik vanuit Tignes bloggen. Blijf dus langskomen. Lukt het niet, dan zullen Roel en Claire je ongetwijfeld vermaken met hun logjes. Vanzelfsprekend volgt een verslag compleet met foto's en filmpjes achteraf. Tot over 1,5 week!

Lees ook:Sneeuw en een beetje zon…
Lees ook:Homo’s in de hoofdrol in Tignes
Lees ook:Reisverslagen Tignes en Val d’Isere: Espace Killy
Lees ook:De Tour 2007 in Tignes en Val D’Isere
Lees ook:Wintersport geboekt!

Eén reactie op “Op naar Tignes!

  1. Nien

    Saskia, enjoy! Veel plezier! Mooie plaatjes schieten!
    Tot na je thuiskomst op de blog, ik check em al elke dag op nieuwe berichten, ben helemaal blij met jullie blog!

    Groetjes, Nien

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.