Ischgl ik kom er (bijna) aan!!!

Nog twee daagjes en dan vertrek ik (met anderen) naar het hete Ischgl ;-) . Ik heb er superveel zin in! De verhalen zijn goed, net als overigens de sneeuw en het weer! Een jaar of acht geleden ben ik al eens in Ischgl (Kappl) geweest en ik herinner me de mooie liften en de evenmooie pistes. Maar eerlijk gezegd herinner ik me vooral de bomvolle apres-ski tent. En op die apres-ski verheug ik me nog het allermeeste ;-) . Als je nog tips voor Ischgl hebt (mooie afdalingen, liften of leuke apres-ski tips) laat ze dan in een reactie nog even achter!

We verblijven in dit super hotel; althans op de plaatjes ziet het er mooi uit. De winterbanden zitten onder m'n auto, de navigatie heeft al berekend dat zo'n 900 kilomter rijden is, de hesjes zitten al in de tas en de snowbaords staan al klaar. Ik zal tijdens dit tripje ook de Salomon boards proberen, want dat lukte de vorige keer niet vanwege m'n gekneusde ribben. Hoe het daarmee gaat? Uhm…nou laat ik het zo zeggen: ze zitten er nog en ik voel ze zo nu en dan.

Ik weet niet of het lukt om tijdens dit weekje te bloggen, maar natuurlijk zal ik na afloop zeker mijn reisverslag plaatsen.

Voor iedereen die ook komende week gaat: heel veel plezier met elkaar, wees lief voor anderen (ook op de piste), doe voorzichtig en kom heelhuids weer terug! 

Groeten, Saskia

Andere blogs over Ischgl:

* EK koorts in Ischgl 
* Met een privé jet naar Ischgl 

Lees ook:Wintersport 2 is geboekt: Ischgl here we come!
Lees ook:Ballerman Party Apres Ski Hits 2008
Lees ook:Weer prachtige sneeuwsculpturen in Ischgl
Lees ook:Wist je dat…
Lees ook:Reisverslag Saskia: Ischgl

4 reacties op “Ischgl ik kom er (bijna) aan!!!

  1. Marc

    Mooi hotel, maar best prijzig.
    125 euro per nacht vind ik best veel.
    Alvast een leuke vakantie toegewenst.
    Marc

      /   Beantwoorden  / 
  2. Saskia

    @Marc: ik ook hoor! Maar ja, het was lastig nog iets te krijgen in Ischgl, en als je dan naar Ischgl gaat moet je het goed doen, toch. Maar goed, het doet wel auw in mijn portemonnee…niet te veel aan denken *struisvogel mode aan*

      /   Beantwoorden  / 
  3. jos

    afdaling 80 is leuk om te doen maar zodra je wat lager komt in Samnaun moet je gewoon volgas naar beneden laten gaan anders moet je een stuk prikken naar de goondel.
    Ook afdaling 40 is leuk ook naar de swiss kant

      /   Beantwoorden  / 
  4. Saskia

    @Jos: bedankt voor je tip, vooral over dat vol gas gaan, want ik met m’n snowboard moet al zo vaak lopen….bleh!

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.