Archief: september 2007

Gezellige seizoensopening in Snowworld

Vandaag is in Snowworld Zoetermeer officieel het winterseizoen begonnen. Morgen (zondag 30 sept) kun je er ook nog terecht – een aanrader met dit slechte weer!

Saskia en ik kwamen vandaag een kijkje nemen bij de Trikke's, Switchboards, Oostenrijkers in lederhosen, gratis proeflessen, materiaaltesten (ja mensen, ook gratis!), in het nieuw gestoken mensen van de skischool, de Snowsports Academy etcetera. Hieronder een fotoverslag van deze eerste dag – morgen meer!

Oostenrijk heeft groot vertrouwen in komend winterseizoen

Hoewel de ANVR-boekingen tot nu toe achterblijven ziet het Oostenrijks Toeristenburo in Nederland het komende wintersportseizoen met veel vertrouwen tegemoet. 'Onze positie op de Nederlandse markt is onomstreden. En we zullen er aan moeten wennen, dat de consument zijn vakantie structureel steeds later boekt', zegt marketing en pr-manager Thiebout van den Bergh.

De donkere dagen voor…

Tsjonge, wat is het ongelofelijk donker deze dagen… Het is koud in huis, ik zit met dikke sokken (skisokken!) achter mijn laptop, alle lichten moeten aan (het is midden op de dag!), gisteravond op het journaal waren er alweer beelden van witte weilanden door dikke hagelstenen – en is er weer sneeuw gevallen in de alpen!

Hoewel we de zomer definitief hebben moeten afschrijven, kunnen we alweer uitkijken naar een mooie winter. Vooruit, liever hadden we een ECHTE zomer gehad maar als het dan zo moet zijn: op naar die winter!