Feedback op wintersport.blog.nl – wat willen jullie?

Hallo trouwe én nieuwe lezers van wintersport.blog.nl!

Ik ben nu sinds half december aan het bloggen – en zie de bezoekersaantallen hard stijgen, heel hard. Elke maand een hele dikke verdubbeling! En elke dag wordt er weer meer bezocht dan dezelfde dag de week ervoor.

Behalve een seizoenseffect (in de winter meer dan in de zomer) en het feit dat dit blog goed via Google te vinden is, zal dat dus wel betekenen dat er een groeiende interesse is in dit blog.

Ik kan zien dat jullie vooral (zo'n driekwart van de zoektermen!!) op zoek zijn naar de sneeuwverwachting en andere weersvoorspellingen – dus daar zal ik vaak over blijven schrijven. En ook weet ik dat jullie hier vaker op dinsdag, woensdag en donderdag zijn te vinden dan in het weekend. Verreweg het grootste deel van de bezoekers is nieuw, maar een groeiende groep mensen kan ik inmiddels als 'trouw' bestempelen.

Tevens zie ik dat jullie niet zo vaak doorlinken naar andere berichten of reageren. Waar ligt dat aan, enig idee? Is het een inhoudelijk iets, of misschien layout-technisch?

En wat willen jullie nog meer? Wil je gewoon een dagelijkse portie nieuws? Meer filmpjes? Gekkigheid? Eigen meningen? Scherpe randjes? Interviews?

Vertel, vertel! Ik hoor het graag – en maak er graag met jullie, en voor jullie, een supergezellig, interessant en verslavend blog van.

Je kunt je reactie hieronder geven, of (als je bijv. liever anoniem wilt blijven), een mailtje sturen aan [email protected].  Ook voor tips over interessante artikelen!

Alvast dank & tot ziens op het blog…

Lees ook:Nieuw design voor blog.nl!
Lees ook:Suggesties? Meer dan welkom!
Lees ook:Live verslag vanuit de ISPO in München
Lees ook:Cool – het gaat goed met wintersport.blog.nl!
Lees ook:Wintersport.blog en commercie: een goede combinatie?

6 reacties op “Feedback op wintersport.blog.nl – wat willen jullie?

  1. Anna

    Hallo Claire,
    Leuk blog! Ik heb er nog even over nagedacht – en misschien krijg je wel meer reacties als je wat prikkelende stellingen poneert, waar mensen een flink gezouten mening over kunnen geven.
    Kijk maar wat je er mee kunt!
    Groetjes, en vooral zo doorgaan.
    Anna

      /   Beantwoorden  / 
  2. Remco

    Hoi Claire, ik ben een van de trouwe. Vooral doorgaan. Beginnen met bloggen betekent vooral wel lezers maar weinig reacties. Maar je hebt al wel veel lezers toch?

    Misschiem wat meer “luchtige” stukjes met filmpjes, of zoals hiervoor gesuggereerd is wat meer diskussie op gang brengen. Bijvoorbeeld skiën vs snowboarden. Ik ga voor skiën! Heel de dag op mijn kont op de piste liggen in mijn veel te wijde broek is zonde van mijn vakantie.

    :-)

      /   Beantwoorden  / 
  3. Rene

    Ha die Claire,

    Zelf vind ik je inhoudelijke stukjes de leukste, daar waar je lekker een mening neerzet, een kant opgaat, stelling neemt. Ook leuke filmpjes en foto’s zijn natuurlijk leuk. De meer nieuwsbericht achtige heb ik zelf wat minder mee…

    Oh, by the way, ik heb net wat snowboardlessen ingepland hier op het vliegende tapijt :)

    Succes he!

    Cheers,
    –Rene.

      /   Beantwoorden  / 
  4. xanderhagen

    Ik mis nog een beetje de apresski op deze blog. Nou hebben wij enorm veel apresski op onze site http://www.apresski.biz dus wellicht kunnen we een samenwerking starten… laat het maar weten of je interesse hebt.

    —-

    Verder zou je eventueel een artikel kunnen schrijven over de grootste online skigame ter wereld “De Ski Challenge” met honderdduizende deelnemers. Een prachtig en superverslavende game. Deze week zijn ze gestart met landenteams waarbij landen tegen elkaar strijden. Vanzelfsprekend hebben we ook een TEAM NETHERLANDS!

    Kijk voor meer info ook maar eens op de hierbovengenoemde site.

    Gr,
    Xander

      /   Beantwoorden  / 
  5. Claire, Redactie

    Leuke site, Xander! Zal er tzt eens wat over posten… Nadat iedereen zo’n beetje terug is van de wintersport?? ;-)

      /   Beantwoorden  / 
  6. xanderhagen

    Hoi Claire,

    De grote massa wintersporters moet gelukkig nog vetrekken (vanaf de carnaval en in maart). Gezien het verschuiven van het sneeuwseizoen naar achteren hebben die mensen dus waarschijnlijk geluk dit jaar.

    Maar leuk dat je een berichtje over ons wilt schrijven in ieder geval!

    Gr,
    Xander

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.