Prachtig nachtskiën in Les Crosets

Ik heb jullie nog niet mijn foto's gedeeld van het nachtskien (Ski Nocturne) in Les Crosets (Les Portes du Soleil, Zwitserland), afgelopen januari.

Het was zo mooi, en zo lekker stil op de pistes! Ideaal om de Trikke Skki uit te proberen, of om gewoon lekker aan je techniek te werken.

Ik hoop echt dat meer gebieden dit gaan opzetten. Het heeft iets heel bijzonders om in het schijnsel van de lampen je afdalingen te maken. De sfeer is heel intiem – het lijkt wel of alleen de echte fanaten nog op de piste te vinden zijn.

De allereerste keer nachtskiën was alweer een paar jaar geleden, toen we met onze InterCompany ski groep op de berg aan de kant van Champéry zaten. Het sneeuwde die nacht enorm hard – en de dikke vlokken in combinatie met het oranje schijnsel van de lampen maakte de piste tot een mysterieus fantasie-landschap. 's Avonds laat kwam iedereen helemaal uitgelaten thuis, de éen met nog grotere verhalen dan de ander. Heerlijk….

Andere ervaringen rondom dit gebied of bijv. tips over leuke tentjes/accomodatie? Heb je zelf een mooie wintersportreis gemaakt en je wilt je ervaringen (incl. foto's & video's) delen? Reageer hieronder, of stuur een mailtje aan [email protected] – dan plaats ik het!

Lees ook:SNEEUW!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Lees ook:Mijn favoriete skigebied: Les Portes du Soleil
Lees ook:Nederlandse Wintersporter Dodelijk Verongelukt
Lees ook:Weer mensen vast in skilift
Lees ook:Jouw foto op wintersport.blog.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.