Maak kans op een skitrip

Op zaterdag 8 december start de 9e Winter Efteling met een leuke actie. Op deze openingsdag maken 25 bezoekers kans op een gratis skitrip voor twee personen naar de Salzburger regio Ski Amadé.

 

Bezoekers moeten zich op 8 december tussen 11.00-12.00 uur melden in het SalzburgerLand- dorp in de Winter Efteling. Wanneer bezoekers op ludieke wijze winters gekleed zijn en onder meer uitgedost mét wintermuts, skibril, handschoenen, sjaal én een typisch wintersportartikel naar keuze dan maken zij met de actie ´Fertig für Salzburg!?´kans op een feestelijke skitrip. Vanaf 12.15 uur gaat de selectie van start. Door verschillende opdrachten te volbrengen kunnen bezoekers de jury aantonen ´klaar´ te zijn voor vertrek naar Salzburg. Omstreeks 13.00 uur zullen de 25 winnaars bekend zijn.

Winnaars maken kans op een geheel verzorgde skitrip voor twee personen naar Oostenrijks grootste skigebied Ski Amadé. De actie vindt plaats in het SalzburgerLand- dorp tegenover de Bobbaan in de Efteling. Hier bevindt zich ook de inschrijfstand.

De 50 winnaars vliegen op 20 december vanaf Rotterdam Airport mee tijdens de eerste vlucht van Transavia naar Salzburg. Uitgezwaaid door de Efteling- band en vergezeld door 'Pardoes' reist het gezelschap af voor een feestelijk weekend in de regio Ski Amadé waar ze verblijven in een viersterren hotel in Wagrain.

De wintervariant van het Kaatsheuvels attractiepark biedt dit jaar een aantal extra attracties: een schaatsbaan van 1200 m² in het IJspaleis, een sneeuwglijbaan en luchtkussens in Kinder Winter Wonderland en langlaufbaan ´t Hijgend Hert. De horeca biedt een uitgebreid wintermenu, de Sprookjesbosbewoners zijn warm aangekleed en bezoekers kunnen genieten van verschillende kampvuren en een wonderlijk verlicht park. Net als vorig jaar is het Pirañaplein volledig omgedoopt tot het SalzburgerLand- dorp. Met een echte Salzburger Alm, een aantal kleinere houten hutten, een Ski amadé skicarrousel met echte sneeuw, vele besneeuwde bomen en een kampvuur wanen zowel jonge als volwassen bezoekers van de Winter Efteling zich in de Oostenrijkse deelstaat SalzburgerLand.

Voor meer informatie of om je alvast in te schrijven: kijk op www.efteling.com

Lees ook:Amsterdam een klein beetje in wintersportsfeer
Lees ook:Bezoek aan Wagrain, Salzburgerland, 20-22 december 2007
Lees ook:Wie Rijdt er in deze Lamborghini Gallardo naar zijn werk? WINNAARS
Lees ook:Win je eigen ski-leraar
Lees ook:Jodel je naar de sneeuw – the battle continues

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.