Gezocht: Wintersportkampeerders

Het heeft mij altijd gefascineerd, maar ik heb 't nog nooit gedaan: kamperen op wintersport. Met je camper of caravan (of misschien zelfs wel met je tentje) in de sneeuw gaan staan….

Wij zijn op zoek naar ervaringen van wintersportkampeerders. Ga jij wel eens kamperen op een camping tijdens de wintersport en wil je je ervaringen met ons delen? Is het niet koud? Hoe verwarm je je camper of caravan dan? Enfin, dat soort dingen. Stuur je ervaringen (bijv. met foto's) naar wintersport.blog.nl. Wij plaatsen ze dan hier.  

Lees ook:Nieuwe rubriek & oproep: skigebieden-verslagen
Lees ook:Jouw foto op wintersport.blog.nl
Lees ook:Prachtig nachtskiën in Les Crosets
Lees ook:Gstaad: noordhellingen en sfeer redden desastreuze december.
Lees ook:Nieuwe sensatie: Trikke Skki!

2 reacties op “Gezocht: Wintersportkampeerders

  1. Onno Kortrijk

    M.i. oogt wintersport.blog.nl de laatste tijd erg onrustig (zeg ik met enig gevoel voor understatement). Was de blog designwise al niet echt oogstelend, de grote hoeveelheid reklame blokken maakt het geheel erg ‘schreeuwerig’. Het toppunt is wel de MCD reklame midden op de pagina! Mijn vraag is waarom dat nu echt nodig is (4 reklameblokken, 1 zelfs met geluid: ook niet echt prettig op je werk)? Volgens mij zijn de kosten van een dergelijke blog nihil. Zeker omdat de website ‘beschikbaar is gesteld door blog.nl’. Daarnaast komt de content in steeds grotere mate uit bijdragen van bezoekers.
    Verder stoor ik me aan de sms-style ‘reports’ van Claire. Inhoudelijk ronduit mager (ben niet geinteresseerd in de kosten van een toiletbezoek!).

      /   Beantwoorden  / 
  2. Saskia

    @Onno: wij hebben persoonlijk geen invloed op de reclames, maar zullen jouw opmerkingen zeker meenemen richting blog. Dat een opmerking over de kosten van een toiletbezoek je niet interesseert is natuurlijk persoonlijk. Ik ben het wel met Claire eens dat het niet echt service is om ook nog eens 50 cent te moeten betalen voor -vaak vieze- wc’s. Maar ja, wellicht is dat iets dat alleen vrouwen interesseert…ha ha.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.