Nieuw in St. Anton: Arl.Rock

En nee, dit is geen mega rock concert in de bergen! St.Anton am Arlberg biedt de sportievelingen onder de winter-sportievelingen een nieuw multifunctioneel Sport- en Klimcentrum! De meest opvallende is daarbij de klimtoren van 17m.

Je bent in St. Anton am Arlberg en je wilt eens een dagje iets anders doen dan skien? Ik kan het me haast niet voorstellen maar er zijn vast uitzondering te bedenken.

In dit nieuwe centrum kun je de volgende sporten beoefenen: Klimmen, Bouldern (klimmen zonder touw), Ijsklimmen, Indoor-Voetbal, volleybal, Squash, en er is een kegelbaan.

De klimtoren is zo'n 17 meter hoog, geen kleintje dus! Het ijsklimmen kan zowel indoor als outdoor. Zelfs in de zomer is het mogelijk, al gaat het dan op een kunststof. Ik heb er geen verstand van hoor maar, dat lijkt me dus geen ijsklimmen?!

Er is bij het bouwen uiteraard wel rekening gehouden met gezichtsvervuiling. Helaas zijn er nog geen foto's beschikbaar. Dat is dus nog even wachten tot het centrum eenmaal geopend is. Dit gebeurd in November.

Source: stantonamarlberg.com, touristikpresse.net

Lees ook:Nu ook op winterpret op evenementen
Lees ook:Overzicht indoorbanen in Nederland
Lees ook:St. Anton, een wintersportoase in het hart van Tirol
Lees ook:Openingsweekend St. Anton met een Audi naar keuze!
Lees ook:EK 2008 koorts nu al in Ischgl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.