Picknick op le Piste in Paradiski

Op zich wel een mooi idee: een picknick ergens op de piste. Lijkt me een goed alternatief voor het drukke bergrestaurant in ieder geval! In de gebieden Les Arcs, Peisey-Vallandry en La Plagne is het dus mogelijk. De keuze bestaat uit 4 menu's: Groen, Blauw, Rood en Zwart. Meer info?

Prijzen variëren van € 10,- per persoon voor een "groene" picknick, bestaande uit een soepje, baguette, Franse kaas, salami/ham, fruit, chocolade, chips en water tot een "zwart" menu met onder andere foie gras, quiche, gerookte zalm en wijn voor € 55,- per persoon.

Het Rode en Zwarte menu worden op een tafel van sneeuw geserveerd en bij het Zwarte menu is de butler Mountain-James ook inclusief!

Mocht je speciale plannen hebben, een huwelijksaanzoek bijvoorbeeld, dan kunnen er extra's zoals een roos en champagne geregeld worden (dat komt vast beter over dan die thermoskan op de afbeelding boven).

Reserveren kan uiteraard ook, op www.frankrijk.nl/picknick. Enige catch is dat je natuurlijk nooit het weer kan voorspellen, beetje jammer als je aanzoek in het water valt!

Source: frankrijk.nl

 

 

Lees ook:Wereldprimeur: Panorama tafels in HD!
Lees ook:Ook Transavia gebruikt Google Maps voor de Wintervluchten
Lees ook:Wintersport Auto Tips
Lees ook:SunnAlm-Bahn: de modernste Doppelmayr stoeltjeslift
Lees ook:Nieuwe Website voor Wintersport in Frankrijk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.