Stubaital richt zich op gezinnen met BIG Skikamp

Het Stubaier Gletscher skigebied richt, met het nieuwe kind- en jeugdskikamp, haar pijlen op gezinnen. Het figuur links, BIG genaamd, is de mascotte van het nieuwe skikamp. Komende winter kunnen ouders en kinderen hun hart ophalen in het Skikamp op 2600 meter, waar onder andere een kinderrestaurant, speelplaats en kinderopvang zijn. Meer weten?
A
A

De bedoeling van het Skikamp is om kinderen naar gelang hun leeftijd te begeleiden en hen op die manier voor het skien en snowboarden enthousiast te maken. Niks nieuws lijkt me, volgens mij proberen de meeste skischolen hetzelfde.

Interessanter (vooral voor de ouders) is de kinderdagopvang. Hier kunnen kinderen vanaf 3 jaar al hele dagen terecht. Best wel eens lekker, om een dagje zonder de kinderen te skien. Kinderen vanaf 4 kunnen hier hun eerste sneeuw ervaringen opdoen en kinderen van 11-15 jaar kunnen hun techniek en kennis verbeteren. Naast skileraren werken hier dus ook maatschappelijk werkers. Behalve de individuele skiverbeteringen willen ze hier ook de team spirit aan de kinderen meegeven. Mag ook wel, als de kinderen weer de hele winter achter de game-console hebben gezeten toch?

Een nieuwe gletscherlift op de Stubaier Gletscher maakt trouwens 2 nieuwe pistes mogelijk. Het totale aantal kilometers piste is nu zo’n 110 km met 25 liften.

Source: tourpress.nl

Lees ook:Kindvriendelijk Pitztal: Kids onder 10j gratis skipas
Lees ook:Skigebieden diversificeren er op los!
Lees ook:Data opening skigebieden
Lees ook:Even voorstellen: Jesper
Lees ook:Deze gebieden zijn nu nog open!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.