Spectaculaire races in Moscow

De FIS World Cup Alpine race in Moscow, ter promotie van de Olympische Winterspelen van Sochi 2014, leverde een aantal spectaculaire slalom races op! Er werd gestreden op een helling van steigers (hier, en hier) van zo’n 56 meter hoog, op sneeuw die speciaal geïmporteerd werd uit Siberië. De Duitser Felix Neureuther trok aan het langste eind in de snowboard-stijl man-to-man races. Kijk maar eens!

Onder andere deden mee: Jean-Baptiste Grange, de slalom World Cup leider, Manfred Moelgg (ITA), vorig seizoen slalom World Cup kampioen, Mario Matt (AUT), de verdedigende slalom Wereld kampioen, en Aksel Lund Svindal (NOR), de huidige World Cup leider, Felix Neureuther (GER), Jens Byggmark (SWE), Didier Cuche (SUI), Bode Miller (USA) en Ted Ligety (USA).

Didier Cuche doneerde zijn startgeld van $10,000 aan het goede doel.

Hieronder zie je 1 Youtube clip van een race, maar om echt te zien hoe spectaculair het was, ga je hier naar de website van de FIS (zie videospeler midden in het startscherm)! Te gekke beelden, kijk ook vooral naar de race tussen Bode Miller (3e) en Ted Ligety (4e)!

Lees ook:Weekendje Adelboden
Lees ook:WC Slalom in Levi (FIN) resultaten
Lees ook:Twee Zwitsers op het podium bij Reuze Slalom in Sölden
Lees ook:FIS Slalom in Moscow: Ski Ramp
Lees ook:FIS Alpine: Poutiainen, Riesch en Janka

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.