Gene Simmons (KISS) Ski’s

Niet echt iets wat je van deze rockster zou verwachten: Gene Simmons ski’s. Het was dan ook niet Gene Simmons zijn idee, sterker nog hij heeft zijn toestemming er nooit voor gegeven. Toch gokte skimerk Faction Collective het erop en nam de ski’s mee naar de Amerikaanse snowsports-vakbeurs SIA. En daar werden ze onaangenaam verrast…
:
:

Dikke pech voor Faction
Want wat bleek tot de ultieme pech van de kleine ski maker Faction Collective uit Zwitserland: Gene Simmons was op de snowsports vakbeurs SIA. Erger werd het nog toen Gene Simmons op de beurs met 3.479 standjes juist bij die van Faction langskwam.

Geen “kiss” voor Faction
Gene Simmons was niet echt blij om zichzelf op die manier tegen te komen. Een indicatie van hoe serieus hij de zaak neemt: hij deed zelfs zijn zonnebril af en liet de vrouwen voor wat ze waren. De vertegenwoordiger van Faction, Ross Janzen, probeerde de boel te sussen door de ski’s aan de KISS rockster te geven. In plaats van de ski’s aan te nemen overhandigde Simmons de contactgegevens van zijn advocaat. Nu maar hopen dat ze niet aangeklaagd gaan worden, Simmons staat erom bekend dat hij achter mensen aangaat die zijn beeldmerk gebruiken.

Geen kwade bedoelingen
Faction had geen kwade bedoelingen. Toen het kleine bedrijfje een skilijn ontwierpen met muziek als thema, leek het hen wel zo leuk om ski’s met een print van de KISS voorman te ontwerpen. Toen Simmons niet reageerde op de aanvraag voor toestemming om zijn gelijkenis te gebruiken, besloten ze de gok te wagen. Want hoe groot is de kans nou dat Gene Simmons op een sportbeurs komt? Jammer, want natuurlijk wil Faction niet aangeklaagd worden, dit zou sowieso het einde van hun bedrijf betekenen. De ski wordt dan ook niet in productie genomen.

Wat doet Gene Simmons op een sportbeurs?
Dit is misschien wel de vraag die je je direct stelde bij het lezen van dit artikel. Gene Simmons was daar niet toevallig aanwezig, hij heeft namelijk een snowsports accesoires merk opgericht. Het moet ook niet gekker worden hoor, maar het is wél echt waar. Vanaf komend seizoen kun je in de ski en snowboard zaken (in ieder geval in Noord-Amerika) ski- en snowboard-accesoires kopen van Gene Simmons’ merk MoneyBag. Of dat een succes word, ik vraag het me af hoor. Ze komen namelijk met wat t-shirts, koffertjes en tassen die “cool zijn om mee over straat te lopen”. Daarbij zijn er, naar eigen zeggen, ook al snowboarders die wel met het merk geassocieerd willen worden. We kunnen niet wachten Gene….

Gene ging onlangs nog in een reality-show onder het mes bij een plastische chirurg, zou je niet zeggen hè?

Een rasechte wintersporter die Gene. Logische stap dan ook die accesoire lijn.

Lees ook:Kus jezelf naar de Franse Alpen
Lees ook:Supergave goggle met GPS en Heads Up Display
Lees ook:Monte Ski: nieuwe skihelm uit Nederland!
Lees ook:In de schaduw van de Eiger (3): verse poeder
Lees ook:Snowsports Academy: passie voor wintersport

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.