RTL Snowmagazine: Maak het of Kraak het

Heb net de 1e aflevering van RTL Snowmagazine gezien van dit jaar. Tenenkrommend. Uiteraard wéér Serfaus-Fiss-Ladis. Toch probeer ik het elk jaar weer even. Het blijft toch sneeuw he….
Voor degenen die niet weten waar ik het over heb: kijk vanmiddag om 16.30 naar RTL 4! In deze aflevering zijn Kronplatz en Gröden in Zuid-Tirol aan de beurt. Hele mooie skigebieden en ben dan ook benieuwd hoe ze deze neerzetten in het programma. Ik zou zeggen: maak het of kraak het!

Lees ook:RTL Snowmagazine is terug!
Lees ook:Almlift in Serfaus-Fiss-Ladis wordt Almbahn
Lees ook:Nieuwe Kwaliteits Award Voor Skischolen Tirol
Lees ook:Kindveilige 8-persoons Stoeltjeslift in Serfaus
Lees ook:Niet vergeten!

14 reacties op “RTL Snowmagazine: Maak het of Kraak het

  1. Coen

    Dit zijn herhalingen van vorig jaar.

      /   Beantwoorden  / 
  2. Madelief

    Inderdaad, het zijn herhalingen!

      /   Beantwoorden  / 
  3. Doeternietoe

    Het zijn geen herhalingen. Via RTL Gemist kan je de Serfaus-Fiss-Ladis uitzending van vorig jaar bekijken en deze is niet hetzelfde als die van afgelopen weekend. Het zijn toch echt andere gasten dan vorig jaar, hoewel bijvoorbeeld de overviews wel deels overeen komen.

      /   Beantwoorden  / 
  4. hermann

    Niet gezien maar ik neem aan dat het weer een aaneenschakeling is van reclame over de nieuwste camera’s, carve ski’s, kaas fondue. etc. KRAAK KRAAK KRAAK..al jaaaarreeennnn. Ooit, vroeger, lang gelden, was er “down hill report’ op veronica geloof ik, over een skier en snowboarder die met een busje de alpen tourde, dat was mooie wintersport televisie. Vroegaah…

      /   Beantwoorden  / 
  5. Jesper Engels

    @Coen en Madelief

    Dit zijn zeker geen herhalingen, zoaks Doeternietoe ook al zegt. Dat dit wel te lezen valt op verschillende Nederlandse wintersport sites snap ik ook niet. Zij kijken blijkbaar al helemaal niet meer(niet geheel onterecht als je rekening houdt met de kwaliteit). Maar wat vinden jullie van het programma? Maken of kraken?

    @Hermann: Downhill report was inderdaad best goed, zelfs RTL Wintersport van een paar jaar terug was iets leuker vond ik. En ook in Belgie (een reisprogramma van TV Vlaanderen of iets dergelijks) hebben een leuker format, een beetje a la RTL Travel met wintersport afleveringen tussendoor.

      /   Beantwoorden  / 
  6. Peter

    Maak het : omdat het over wintersport gaat !!
    Kraak het : omdat het inhoudelijk inderdaad tenenkrommend is !!

    Helaas is er nauwelijks een goed alternatief te vinden, wellicht een Freeride dvdtje opzetten ?!

      /   Beantwoorden  / 
    1. Jesper Engels

      Ja een dvd is misschien wel het enige alternatief in Nederland. Misschien interessant om eens internet alternatieven voor de wekelijkse snow-fix in kaart te brengen…

        /   Beantwoorden  / 
  7. hermann

    Er is (was) een hele goeie video podcast met een wekelijkse afelevering van een paar Britten die seizoenen in de sneeuw door brachten. Geen idee meer hoe het heet…en m’n internet verbinding is te langzaam om fatsoenlijk te iTunesen, dus Jesper als je tijd hebt…:)

      /   Beantwoorden  / 
  8. Jesper Engels

    Ja weet het weer…kan alleen niet op de naam komen. Zij hadden ook een website geloof ik en de podcasts waren inderdaad net als snowmagazine in afleveringen opgebouwd met verschillende thema’s….even checken vandaag

      /   Beantwoorden  / 
  9. Niels

    Idd, wéér serfaus fiss en ladis. Ze doen dit jaar volgensmij alle plaatsen opnieuw maar dan andere dingen laten zien. Ze kunnen toch ook gewoon naar de andere kant van Oostenrijk gaan om te filmen. Bijvoorbeeld in het Salzburgerland. Daar zijn genoeg skigebieden.

      /   Beantwoorden  / 
  10. Rob van Markwijk

    Tja helaas. Weer een gemiste kans.

    Al jaren het zelfde gezever. Er wordt te weinig aan wintersport gedaan en teveel, tijdens het sporten, gedronken. Een zeer slecht voorbeeld voor onze jonge wintersporters(klaarblijkelijk de doelgroep) Nooit eens iets wezenlijks over materiaal, veiligheid, verschillen in wintersport beleving enz.

    Kraken die handel en hopen dat er anderen opstaan die een beter format hebben.

      /   Beantwoorden  / 
      1. Jon Ragetli

        Dank je Gilles, voor deze toelichting! Toch eens kijken of ze ergens te huur zijn. Of idd goed zoeken op internet, haha voor 5 euro doe je nooit een miskoop! Een beschermingsbroek lijkt me niet verkeerd idd, laatst voor het eerst gesnowboard en heel lang nog pijn aan m’n kont gehad!

          /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.