Sneeuw op TV

Om in de wintersportstemming te komen hoef je vandaag alleen maar naar buiten te kijken, of een lekkere wandeling door de sneeuw te maken. Helaas hebben we niet altíjd zulk prachtig winterweer in Nederland. Gelukkig hebben we de TV nog. Maar heel veel wintersport is daar helaas niet te vinden. Een overzichtje…


RTL Snowmagazine

Elke zondag is er RTL Snowmagazine. Vanmiddag ook weer om 4 uur. Helaas is het een nogal gezapig programma, met veel onzinnig geklets. Maar ja, sneeuw is sneeuw (al laten ze dat wat weinig zien). Op RTL Gemist kun je ook oude afleveringen bekijken.

SchansspringenEurosport en ZDF

De FIS wedstrijden (downhill, langlaufen, biathlon, skispringen) worden bijna altijd door Eurosport (met Nederlands commentaar) of de Duitse ZDF uitgezonden. Persoonlijk vind ik dit leuker om te zien dan RTL Snowmagazine. Met name de reuzenslalom, Super G, en afdalingswedstrijden zijn erg mooi en spectaculair.

TMF

Een tip van Hossekloshenkie, uit de reacties hieronder: TMF zendt (in elk geval deze week) elke dag om 18.00 Valerio in de sneeuw uit. Best een leuk programma, er is in elk geval meer sneeuw in te zien dan in Snowmagazine. En op de site van TMF zijn ook een hele hoop uitzendingen te zien.

En verder

Zenders als National Geographic Channel en Discovery Channel hebben soms ook leuke documentaires over wintersport gerelateerde onderwerpen!

Weet jij nog een leuk TV programma over sneeuw? Reageer hieronder en ik zet hem erbij!

Lees ook:RTL Snowmagazine is terug!
Lees ook:TV dit weekend: niet zo heel veel wintersport
Lees ook:Weer veel wintersport op Eurosport
Lees ook:Dit weekend: veel wintersport op TV
Lees ook:Wintersport op TV rond kerst

2 reacties op “Sneeuw op TV

  1. Hossekloshenkie

    HEEE MAN ! Hosseklos zit relaxed met een halve liter achter de tv en al zappend en ziet hij bij TMF een of andere sneeuwdude langskomen, ‘Valerio in de sneeuw’ hebt ie dat sneeuwplank moppie bij zich, Nicolien S ! –> TMF zendt ook sneeuwgedoe uit, kweenie of het elke dag is, was nu van 1800 tot 1830

    Grützie

      /   Beantwoorden  / 
  2. Jon Ragetli

    Bedankt, heb het in het blog erbij geschreven!

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.