Sneeuw: spirituele rijkdom!

Vernieuw je geest in de sneeuw, en maak van je wintersportvakantie een spirituele ervaring. Volgens de auteurs van het book Spiritual Adventures in the Snow, Maria McFee en Karen Forster, is dat eenvoudig te realiseren…

Spiritual Adventures In The SnowAls ik de website van het boek bekijk, begint het me al snel te duizelen. Ik ben ook niet zo van dat spirituele moet ik bekennen, en dan is het op z’n minst lastig te plaatsen waar het boek nou echt over gaat.

Een (door mij) vertaalde quote uit de omschrijving van het boek:
De auteurs verwoorden en bevestigen wat sneeuwavonturiers bemerken aan het alpine leven: dat er iets heiligs is aan deze winterkathedralen in de openlucht. Vanuit hun passie voor sneeuwsport, en hun geloof dat spiritualiteit gevoed wordt door spel en uitdaging, aandacht en het wonder van de natuur, verkennen ze sneeuwsport als tastbare ervaringen van de spirituele essenties van van onze lichamen en de aarde.
Met humor en elegantie kiezen ze de levenslessen uit die geleerd kunnen worden van avonturen in de sneeuw, bieden nieuwe manieren aan om de ups en downs van het leven te zien als onderdeel van een heilig ritme.

Ehhh ja. Ik geloof niet dat ík het ga bestellen.

Maar mocht jij wél geïnteresseerd zijn: er is een preview van het book op Google books, en bij Amazon is het te koop.

Lees ook:Nieuwe pocket editie van hèt boek over lawines
Lees ook:Groot lawinegevaar in de alpen – blijf op de piste!!
Lees ook:Video: een lawine aan beelden
Lees ook:Gezocht: Wintersportkampeerders
Lees ook:Snow Food: ‘eerste kookboek wintersporters’

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.