Snowbombing @ Mayrhofen

Snowbombing @ MayrhofenHou je van sneeuw? En hou je van festivals? Dan moet je begin april naar Mayrhofen in Oostenrijk, waar alweer de 11e editie van het Snowbombing festival plaats zal vinden. Grote artiesten op bijzondere plaatsen, dat is waar snowbombing voor staat.

Het Snowbombing festival zal plaatsvinden van 5 tot 10 april. Het is een geweldig muziekfestival, dat goede muziek combineert met podiums op bijzondere plaatsen.

:

Artiesten

Er komen aardig wat grote namen naar Snowbombing. Wat te denken van Friendly Fires, Vitalic en de Editors? Of old-school hiphoppers De La Soul? De volledige line-up staat hieronder.

Snowbombing - Line up

Podiums

Het meest bijzondere aan dit festival zijn de locaties van de concerten! Zo is er een podium midden in het bos, de Waldfestplatz. Een open plek, waar in het verleden al is opgetreden door Madness en 2ManyDJs. Gedenkwaardige concerten dankzij de bijna feeërieke sfeer van het bos, waar de lente op doorbreken staat.

Arctic Disco @ SnowbombingNog exclusiever is de Arctic Disco. Dit is een nachtclub van ijs en sneeuw, bovenop de berg. Compleet met twee verschillende danszalen, een chill-out room en drie bars. Specialiteit van het huis is een superlekkere cocktail, geschonken in glazen van ijs! Buiten kun je je warmen aan een knapperend kampvuur, terwijl je naar de sterren kijkt. En mocht je geen zin hebben om naar huis te gaan, dan boek je gewoon een overnachting in een iglo!

Ook worden er concerten gehouden in de Racket Club, voorheen een ondergronds tennis- en squashcentrum, maar voor de gelegenheid omgebouwd tot concertzaal voor 3000 man. Een bijzondere ervaring, want je wordt ondergedompeld in één grote audiovisuele show, met 3D omgevingen zo realistisch, dat je je ergens anders waant.

Verder zijn er ook nog concerten op de berg in de open lucht, in de hoofstraat, en in het snowpark. Kortom: heel Mayrhofen en omgeving wordt één groot festivalterrein!

Check snowbombing.com voor meer info!

Snowbombing @ Mayrhofen

Lees ook:Fatboy slim naar Snowbombing Mayrhofen
Lees ook:Lentekriebels op de lange latten: het festivalseizoen in de sneeuw begint…
Lees ook:Méér dan sneeuw: leuke events in wintersportgebieden
Lees ook:Video: Elton John in Ischgl mei 2008
Lees ook:Joe Cocker op SnowpenAir Kleine Scheidegg

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.