Meer keuze voor wintersport bij Peter Langhout

Het is begin juli en normaal gesproken zou ik buiten op het terras met een roseetje moeten zitten, maar de regen komt werkelijk met bakken uit de lucht vallen. Je zou zomaar gaan denken aan de winter…Dat is niet eens zo'n gek idee, want de touroperators maken hun aanbod bekend. Zo breidt Peter Langhout z'n aanbod uit naar 200 bestemmingen en heb je de keuze uit maar liefst 1400 accommodaties in 8 Europese landen.

Peter Langhout heeft samenwerking gezocht met Ski Horizon zodat ze interessante prijzen kunnen garanderen. En naast het brede aanbod aan Europese bestemmingen, biedt de organisatie ook een aantal interessante bestemmingen aan in Canada en de USA, waaronder Colorado.

Ruim 75% van alle wintersporters gaat met eigen vervoer richting de wintersportgebieden. Daarom concentreert Peter Langhout Reizen zich in eerste instantie op dit segment. Klanten die met de auto richting de wintersport gaan – of zelf een goedkope vlucht boeken – vinden op de website van Peter Langhout Reizen ongetwijfeld een bestemming die aansluit bij de wensen. Alle populaire wintersportgebieden in Frankrijk, Oostenrijk, Zwitserland, Italië, Duitsland en Tsjechië zijn vertegenwoordigd binnen het aanbod. Daarnaast zijn er ook mogelijkheden voor wintersporters die kleinere gebieden willen ontdekken of die wintersport en zon willen combineren. Voor deze groep zijn de skigebieden in o.a. Andorra en de Spaanse Pyreneeën interessant.

Vroegboeken loont
Terwijl andere organisaties haar klanten voordeel bieden wanneer zij de vakantie in een vroeg stadium reserveren, biedt Peter Langhout Reizen haar klanten kortingen tot wel 10% aan vanaf de eerste week dat een groot aantal populaire skigebieden geopend zijn. Hierdoor zijn diverse accommodaties uitzonderlijk scherp geprijsd. Groot voordeel is tevens, dat het in het voorseizoen altijd een stuk rustiger is op de piste.

Zomerskiën
Voor degenen die niet kunnen wachten tot de start van het wintersportseizoen, heeft Peter Langhout Reizen ook een aantal accommodaties in haar pakket waar zomerskiën mogelijk is. Zo kunnen klanten onder meer tot 30 augustus gebruik maken van scherpe aanbiedingen naar Les Deux Alpes om aldaar te skiën op de gletsjer op 3300 meter hoogte.

Compleet pakket
Tot slot biedt Peter Langhout Reizen haar klanten de mogelijkheid om in Nederland al skipassen, verzekeringen, skilessen en materiaal bij te boeken.

Lees ook:Ruim tweehonderd nieuwe accommodaties bij Holland International
Lees ook:Wintersporttrein komend seizoen nu al boekbaar
Lees ook:Vanwege sterke groei kiest blog.nl voor WebAds
Lees ook:Treinen naar de alpen
Lees ook:ANVR: aantal boekingen voor wintervakantie stijgt 4%

Eén reactie op “Meer keuze voor wintersport bij Peter Langhout

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.