Bergbeklimmen voor kids in Tirol

Wintersportgebied bedrijven steeds meer marketing en dat resulteert in steeds meer activiteiten om diverse doelgroepen te kunnen aanspreken. De Tiroler Zugspitz Arena komt deze zomer met een nieuw highlight voor jonge avonturiers: klimmen als een berggeit. Kinderen leren onder professionele begeleiding hoe ze veilig bergen kunnen beklimmen. Meedoen is al mogelijk vanaf 5 jaar.

Het leggen van knopen, abseilen, behendigheid, evenwicht en de verschillende klimtechnieken: het komt allemaal aan bod tijdens de speciale kinder-klimcursussen. Zelfs de allerjongsten, al vanaf vijf jaar, leren tijdens de cursus spelenderwijs klauteren. Dit alles onder de hoede van een gediplomeerde gids. Uiteraard wordt steeds de allerhoogste veiligheid in acht genomen. De cursusprijzen variëren van EUR 10,- tot EUR 25,-.

Maar er is meer te beleven in de Zugspitz Arena

Iedere dag van de week hebben de jonge gasten de keuze: van een Panoramix-kruidentocht door het bos inclusief het maken van een eigen toverdrank tot en drie nieuwe bergpiraten-thema's ("op oorlogspad in indianenland", "op zoek naar de schat in het dal der meren" en griezelen tijdens "bergpiraten in het dal van de vampieren").

Lees ook:Kortingen tijdens Zonne-Skiweken in Tiroler Zugspitz Arena
Lees ook:Stoeltjes en gondels in één lift in Tirol
Lees ook:Open sollicitatiedag Snowworld Zoetermeer
Lees ook:24 uurs snowboard race voor KiKa
Lees ook:Flying Dutchmen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.