Nederlands Studenten Snowboard Kampioenschap: inschrijving geopend

Ben jij een snowboarder en daarnaast ook student? Dan zijn de Nederlandse Studenten Snowboard Kampioenschappen gemaakt voor jou. Vanaf 23 maart 2007 zal in Le Corbier, France in 10 dagen uitgemaakt worden wie zich 'Beste Studenten Snowboarder 2007' mag noemen op de onderdelen Freestyle, Big Air, Slalom en BoarderX. Daarnaast zal er ook een aparte rookie categorie zijn met vette prijzen. Zie 'lees verder' voor meer info.

Deze topweek vol boardfun is niet alleen voor de beste boarders, maar iedereen mag mee, zolang snowboarden jouw sport is en je af en toe iets aan studeren doet. Ter plaatse kan je voor een klein prijsje professionele clinics krijgen van Ripstar Snowboarding of beginnerslessen voor de rookies onder ons. Feit is dat je niveau niets uit maakt.

De vijfde editie van het NSSK is anders dan alle voorgaande. Het grote verschil zit in de organisatie achter deze NSSK. Werd voorgaande jaren het NSSK georganiseerd tijdens het studentenwintersport, dit jaar bestaat de organisatie van het NSSK uitsluitend uit studenten met hun snowboardhart op de juiste plaats. Voordeel is dat er voornamelijk snowboarders toegelaten worden tot deze wintersportweek, de groep wat kleiner is en deze vette wek een zacht prijsje gaat kosten.

Voor meer info: zie www.nssk.tk

(bron: NSSK)

Lees ook:Snowboard dames let op: het Pro-Model van Cheryl Maas
Lees ook:Groot après-ski feest in Ahoy’
Lees ook:Wintersport in de verdrukking
Lees ook:Jonge ondernemers in de ski-sector: Gribbz
Lees ook:Lawines en Veiligheid: een Tip van Xavier de le Rue!

Eén reactie op “Nederlands Studenten Snowboard Kampioenschap: inschrijving geopend

  1. menno

    Is dit er niet voor skiers?:p

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.