Cool – het gaat goed met wintersport.blog.nl!

De laatste dagen gaan de bezoeken aan dit wintersportblog door het dak. En hoewel we nooit in de buurt zullen komen van sites als startpagina en dergelijke, ben ik toch best trots om te melden dat het goed gaat…

Dus leuk dat jullie dit blog steeds vaker weten te vinden, steeds vaker terugkomen, en ook steeds langer blijven hangen. Voor de geïnteresseerden (ofwel: net als ik beetje nerds) wat statistieken!

 

Het lukt me helaas niet om de grafieken in te plakken, maar bij deze wat cijfers:

Pageviews per dag:

  • half december: 250
  • begin januari: 500
  • gisteren 1500
  • vandaag richting 2000!!

Pageviews per week:

  • half december: 1500
  • begin januari: 3000
  • vorige week: 5000
  • laatste 7 dagen: 10000

Het aantal pageviews per bezoeker is gestegen van zo'n 1,8 per bezoeker tot een recordaantal van gemiddeld 2,8 pagina's per unieke bezoeker vandaag. Jullie clicken wat af op de site!

Het aantal trouwe (terugkerende) bezoekers per dag is ook enorm gestegen, van zo'n 20 half december tot al 150 vandaag (en het is nog niet eens middernacht…). Gezellig hoor!

Jullie weten wintersportblog vooral te vinden via google, maar ook via bijvoorbeeld versesneeuw.nl en forums als snowtalk en ski.prikpagina.

Het aantal reacties stijgt ook al aardig, maar zo te zien zijn jullie nog vooral lezers. Schroom vooral niet om een reactie te plaatsen, je kunt dat helemaal anoniem doen, maar ik ben (en vele anderen met mij) hartstikke benieuwd naar jullie mening! Ik heb al wat leuke tips en adviezen gekregen, maar meer is altijd van harte welkom.

Wat betreft zoekwoorden zijn jullie onder meer geïnteresseerd in het volgende:

  • heel veel: 'sneeuwverwachting' (grappig – ik had dit woord vroeger nog nooit gebruikt, maar jullie typen dit veel vaker dan bijvoorbeeld sneeuwvoorspelling, sneeuwhoogte of verse sneeuw) – verreweg het meest gezochte woord!
  • en verder (varieert per dag) zoeken jullie ook op (goedkope) wintersport, skitest, filmpjes, materialen (type ski's, atomic, aanbiedingen etc) en vooral specifieke skigebieden.  

Overigens doen alle blogs op blog.nl het hartstikke goed. Het is dus kennelijk een interessant medium waar jullie bijzonder geïnteresseerd in zijn. We staan waarschijnlijk pas aan het begin van een heel nieuwe fase…

Dus op naar een verdere verdubbeling richting de krokusvakanties. Vertel het door, kom gezellig terug, stuur me je foto's en reisverslagen, tips en adviezen: naar [email protected] Het wordt gezellig!

Lees ook:Feedback op wintersport.blog.nl – wat willen jullie?
Lees ook:Record aantal unieke bezoekers!
Lees ook:En nog een winnaar: Serfaus
Lees ook:Even terugblikken: best bezochte artikelen
Lees ook:Bijna 11.000 unieke bezoekers!

4 reacties op “Cool – het gaat goed met wintersport.blog.nl!

  1. Snowboarder001

    he altijd leuk om te lezen ;) deze site vind ik helemaal top ;) bijna elke dag iets nieuws altijd leuk om te lezen! Maar toch wat vragen je zegt:’”stuur me je foto’s en reisverslagen, tips en adviezen” maar ik zie nergens waar ik iets naar je toe zou kunnen zenden zodat het mischien hier zou kunnen staan;)

      /   Beantwoorden  / 
  2. Claire, Redactie

    Bij deze… naar [email protected] dus. Ik wacht met smart op een volle mailbox!

      /   Beantwoorden  / 
  3. Ronald

    Hey Claire,
    Bedankt voor je reactie. Travel.blog.nl is sinds deze week nieuw! Ik hoop dat het net zo goed zal gaan als bij jou… mooie cijfers hoor. Misschien een idee om jouw lezers te attenderen op Travel?
    groet,
    Ronald

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.