DJ Ötzi Bereikt de 1.000.000 Grens!

Behoorlijk uniek: Gerry Friedle, oftewel Dj Ötzi, heeft zijn single “Ein Stern” maar liefst 1.000.000 keer verkocht! Ook is er sinds half november een nieuw album van hem verkrijgbaar: “Hotel Engel”. De (nu al) platgedraaide apres-ski hit “Noch in 100.000 Nachten” staat hier uiteraard ook op. Lijkt allemaal lekker te gaan met hem dus! In een interview met de Tiroler Tageszeitung geeft hij dan ook toe: “vanaf nu ben ik een fan van mijzelf”. Hier “Ein Stern”, “Noch in 100.000 Nachten” en wat highlights uit het interview met de TT.
A
A
A
A
A

TT: In een persbericht geef je aan dat je, dankzij het nieuwe album, een fan van jezelf bent. Was je dat tot dusver nog niet dan?

Friedle: Ik ben een werknemer en als werknemer heb ik te doen wat mijn bedrijf, en mijn partners, van mij verlangen – natuurlijk wel in combinatie met mijn eigen mening. Met het succes dat we gehad hebben ben ik natuurlijk ook meer in mijn bedrijf gegroeid. Daardoor kan ik nu ook de dingen die ik graag wil inbrengen, daadwerkelijk inbrengen. Zo zijn de songs als “Ich schreibe dir”, “Großvater” en “Die Träne” ontstaan. Vroeger was het alleen maar “Bumm, Party und Stimmung”. Dat vind ik ook niet erg. Zonder “Anton aus Tirol” had ik dit album ook nooit kunnen maken, zonder “Ein Stern” was ik niet op de nieuwe Song „Großvater” gekomen. Zo staat alles met elkaar in verbinding. Daarom ben ik voor het eerst een fan van mijzelf…..

Klik hier voor het complete interview.

De nieuwe Apres-Ski hit van 2009: “Noch in 100.000 Nachten”:

De miljoenenklapper “Ein Stern”:

En nu we toch bezig zijn, Friedle als broekie in “Anton aus Tirol”:

Source: tt.com

Lees ook:DJ Ötzi. De koning van de apres ski?
Lees ook:Apres Ski hit preview 08/09: Dj Oetzi
Lees ook:De Apres Ski top 100 allertijden
Lees ook:Après Ski Hits 2009, op naar de Top 10!
Lees ook:Speciaal Apres-ski radiostation!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.